.

Ενδοκυβερνητική πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για τη ΔΕΗ

Το θέμα της ΔΕΗ προτίθεται να θέσει το ΠΑΣΟΚ σε αυριανή (Δευτέρα 23/6) συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα υπό τον πρόεδρο του κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία του υπουργού ΠΕΚΑ Ι. Μανιάτη, του γενικού γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνου Μαθιουδάκη, του προέδρου της ΔΕΗ Αρθ. Ζερβού και των Π. Ρήγα, Χρ. Πρωτόπαππα και Δ. Καρύδη.

 Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Η πλευρά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφ' ενός την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφ' ετέρου την προστασία και στήριξη των καταναλωτών.
 Η συζήτηση στη σημερινή σύσκεψη, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Αναδημοσίευση: Thetoc.gr (Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ)

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου