.

Σπάρτακος: Από Δυτική Μακεδονία μήνυμα εστάλη: ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ


ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ¨ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ¨


Στην προσπάθεια στην οποία με τόσο μένος επιδίδεται τον τελευταίο καιρό η συγκυβέρνηση προκειμένου, υπό τις ¨επιταγές¨ της Τρόικας και των ιδιωτικών συμφερόντων, να ξεπουλήσει την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας, θα το ήθελαν πολύ να βρουν απέναντί της ΜΟΝΟ τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς,  στις 2 Ιουλίου, θα βρουν απέναντί τους ολόκληρη την κοινωνία. Σύσσωμη, αποφασιστική, ανένδοτη.
Στις 2 Ιουλίου θα κληθούν να διαχειριστούν μία κατάσταση που δε θα έχει προηγούμενο.
Για την Επιχείρηση που επί 60 χρόνια αποτελεί για το Ελληνικό Έθνος μία Ιστορική Επιχείρηση, οι εργαζόμενοι και όλοι οι πολίτες δε θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από την ανατροπή των σχεδιασμών τους που καταρρακώνουν κοινωνίες, εξαθλιώνουν πολίτες και τρέφουν τα αδηφάγα  ιδιωτικά συμφέροντα.
Αυτό είναι το ένα και μοναδικό μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Πτολεμαΐδα και χαρακτηρίστηκε από καθολική και δυναμική συμμετοχή.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ με την πρόθεση να δώσουν μία πρώτη γεύση από την εικόνα που θα έχει ο αγώνας που θα ξεκινήσει όταν τολμήσουν να φέρουν το θέμα προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ¨ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ¨ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΓΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.






                                             
                                                                           Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου