.

Ραχήλ Μακρή: Το καθεστώς των αχυράνθρωπων σε συνεργασία με οικονομικούς δολοφόνους ξεπουλά την ΔΕΗ Α.Ε

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου και τομεάρχου Ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ εν μέσω της διαδικασίας ξεπουλήματος της

Ραχήλ Μακρή: «Το καθεστώς των αχυράνθρωπων σε συνεργασία με οικονομικούς δολοφόνους ξεπουλά την ΔΕΗ Α.Ε.»


Σε κάθε τριτοκοσμική Χώρα, που οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας απλώνουν τα νύχια τους, καπηλεύονται με το πρόσχημα της σωτηρίας την δημόσια περιουσία των φτωχού λαού. Κάθε τέτοια Χώρα έχει την ατυχία να κυβερνείται από καθεστώτα πρόθυμα να ξεπουλήσουν, να χρησιμοποιήσουν τα μέσα προπαγάνδας για να πείσουν για την αξία των ιδιωτών, να υποβαθμίσουν το έργο των δημοσίων υπηρεσιών και επιχειρήσεων, να διχάσουν τον λαό, να επικαλεστούν μια ανάπτυξη βασιζόμενη σε στατιστικά νούμερα δημιουργικής λογιστικής που δεν υλοποιείται ποτέ.
Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ελλάδα μοιράζεται την ίδια ατυχία. Η Συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας, με άλλοθι την νεοφιλελεύθερη ουτοπία κόβει σε κομμάτια την Χώρα. Χωρίς να γνωρίζουν τι είναι η ΔΕΗ, την ξεπουλάνε.
Η ΔΕΗ δεν είναι μόνο ενέργεια, είναι τα νερά των υδροηλεκτρικών σταθμών που ποτίζουν τη γεωργικά παραγωγή, είναι οι θυσίες των εργαζομένων που θυσίασαν την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα στα ορυχεία και τα εργοστάσια, είναι ο ορυκτός πλούτος του λιγνίτη που δεν μπορεί να αποτιμηθεί αφού αποτελεί κληρονομία όλων των ελλήνων, είναι το φτηνό ρεύμα στο οποίο προστίθενται χιλιάδες φόροι και κρατήσεις υπέρ τρίτων για να δημιουργήσουν δυσφορία στου πολίτες. Στο ίδιο πλαίσιο η διορισμένη διοίκηση προχωρά σε αυξήσεις τιμολογίων προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους αυριανούς αγοραστές να μειώσουν ξανά την τιμή στα σημερινά επίπεδα και να παρουσιάσουν μια επίπλαστη εικόνα αποτελεσματικότητας.
Είναι γνωστή η πρακτική παράλογης αύξησης των τιμολογίων λίγο πριν το ξεπούλημα. Ειναι γνωστές οι προθέσεις της Συγκυβέρνησης που φέρνει στα θερινά τμήματα της Βουλής ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις στοχοποίησης των εργαζομένων και των συνδικαλιστών, οι οποίοι ισοπεδώνονται συλλήβδην υπό πραγματικών και φανταστικών κατηγοριών με μόνη επιδίωξη την υπονόμευση των αντιδράσεων.
Όποιος ευθύνεται για όποιο αδίκημα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η Κυβέρνηση των σκανδάλων δεν έχει κανένα δικαίωμα με αίολα και φαιδρά επιχειρήματα να απλώνει  το χέρι και να μοιράζει την περιουσία που δεν της ανήκει.
Η ΔΕΗ ανήκει στους Έλληνες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε σε κάθε ορυχείο σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε κέντρο διανομής, σε κάθε πυλώνα για να προασπίσουμε την περιουσία όλων. Χωρίς προβοκατόρικες διακοπές ρευματοδότησης, χωρίς ακρότητες αλλά με αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε για να μην γίνει ακόμα μια φορά στάχτη το όνειρο των προηγούμενων γενεών και το μέλλον των επόμενων.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου