.

Ένωση: Ανακοίνωση για την επίταξη των εργαζομένων της ΔΕΗ

Συναδέλφισσες – οι
Το κράτος βρίσκετε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!
Αυτό αντελήφθη η συγκυβέρνηση και επέβαλε την ΕΠΙΤΑΞΗ των εργαζομένων στην ΔΕΗ!!!
Κατάλαβε ότι πραγματικά κινδυνεύει από τους «τρομοκράτες εργαζόμενους» η χώρα και έσπευσε με διαδικασίες που θυμίζουν άλλες εποχές, να αποφασίσει και να διατάξει την επίταξη τους.
Συγχυσμένη η συγκυβέρνηση δεν μπόρεσε με άλλο τρόπο να διαχειριστεί την αντίσταση όλης της Κοινωνίας και των εργαζομένων, που αντιδρούν στην εγκληματική ενέργεια της συγκυβέρνησης στην πώληση της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Επιχείρησης της χώρας, της ΔΕΗ και προχώρησε στην αντιδημοκρατική τακτική της επιστράτευσης.
Αναρωτιόμαστε όμως πότε είχε δίκαιο ο πρωθυπουργός της χώρας;
Τότε που ως αρχηγός της Αντιπολίτευσης μας έλεγε ότι:
“Δεν μπορούμε να σκοτώνουμε για ένα κομμάτι ψωμί ΜΟΝΑΔΕΣ της ΔΕΗ, επιλεγμένες μάλιστα με κομματικά ή με μικροκομματικά κριτήρια, είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος…
“Η ιδιωτικοποίηση ιδιαίτερα της ενέργειας απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό – Ο,ΤΙ τώρα δίνουμε, αύριο θα το μετανιώνουμε και θα το πληρώνουμε πολλαπλάσια”.
Σήμερα κύριε πρωθυπουργέ αγνοώντας ολόκληρη την κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, την Εκκλησία μας, όλους τους θεσμούς της περιοχής, όλη την χώρα επιτάσσετε τους εργαζόμενους της μεγαλύτερης επιχείρησης.
Σήμερα δεν σκοτώνετε; για ένα κομμάτι ψωμί την Μεγαλύτερη Επιχείρηση του Ελληνικού Λαού που στήθηκε με το Υστέρημά του.
Συναδέλφοισες –οι:
ΔΕΝ Νικηθήκαμε!!
ΔΕΝ Υποκύψαμε!!
ΔΕΝ Λιγοψυχήσαμε!!
Ε Π Ι Τ Α Χ Θ Η Κ Α Μ Ε……
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΡΘΙΟΙ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!
Είμαστε εδώ για να θυμίζουμε στον κ. Σαμαρά, τον κύριο Βενιζέλο, τον κύριο Μανιάτη, τους τοπικούς βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας της συγκυβέρνησης, αλλά και στους 51 που θα πούνε ΝΑΙ στο ΞΕ-πούλημα της ΔΕΗ ότι διαπράττουν Εθνικό Έγκλημα.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου