.

Σπάρτακος: Eπιταγμένοι μπορεί, υποταγμένοι ποτέ

ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ & ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Πελαγοδρομώντας η συγκυβέρνηση δεν βρήκε άλλο τρόπο να διαχειριστεί αυτό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως αντίδραση/αντίσταση ενάντια στην εγκληματική της πρόθεση να διεκπεραιώσει το σχέδιο πώλησης της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Επιχείρησης της χώρας και προχώρησε στην αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική τακτική της επιστράτευσης.
Η υπευθυνότητα και ο τρόπος με τον οποίο ως συνδικαλιστικό κίνημα οργανώσαμε και χειριστήκαμε την απεργία, αποδεικνύει περίτρανα ότι ενόχλησε τους κυβερνώντες που την ώρα που τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, αρνούνται τον διάλογο και την κουβέντα και εφαρμόζουν το ¨αποφασίζουμε και διατάζουμε¨ προχωρώντας σε επίταξη επικαλούμενοι (δήθεν δήθεν) το καλό του κοινωνικού συνόλου.
Το καλό το κοινωνικού συνόλου θα έπρεπε να το βλέπουν στο Σχέδιο που έχουν καταστρώσει να παραχωρήσουν τον Εθνικό μας πλούτο. Στο Σχέδιο που μοναδικό στόχο έχει να μην χαλάσει την ζαχαρένια των ιδιωτικών συμφερόντων. Στο Σχέδιο που αν εφαρμοστεί θα οδηγήσει τη χώρα σε περαιτέρω εξαθλίωση.
Ο αγώνας μας δεν καταστέλλεται από καμία απόφαση δικαστηρίου, από καμία απολυταρχική/αντιδημοκρατική συμπεριφορά γιατί ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο αγώνας των εργαζόμενων αλλά είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας. Ή μήπως φαντάζονται ότι μπορούν να επιτάξουν ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος;
Με τον κόσμο και τους φορείς στο πλευρό μας να δηλώνουν την αμετάκλητη και ανένδοτη απόφασή τους για αντίσταση μέχρι τέλους (σε αντίθεση με την σκανδαλώδη απουσία των συγκυβερνητικών εκπροσώπων του ενεργειακού τόξου στο Ελληνικό κοινοβούλιο που όχι μόνο δεν είναι άμοιροι ευθυνών αλλά φέρουν μέγιστο κομμάτι αυτής), συνεχίζουμε τον αγώνα μας καταδικάζοντας κάθε ανέντιμη και αντιδημοκρατική τακτική τους.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πολύ σύντομα ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη αυτό που πάνε να περάσουν άρον άρον γιατί πολύ απλά, τα 64 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας της ΔΕΗ δεν μπορούν κριθούν στην τύχη των 51 πρόθυμων Βουλευτών που συνθέτουν το θερινό τμήμα της Βουλής.



Γραφείο Τύπου 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου