.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ξεκινά η επιχειρησιακή φάση του έργου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε όλες τις ΠΕ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Στόχος των συναντήσεων ήταν να γίνει κοινωνός και συνδιαμορφωτής των αλλαγών προς όφελος των πολιτών, το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που θα κληθεί να σηκώσει και το βάρος αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά τόσο οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Π. Πλακεντάς, Σ. Μπίρος, Σ. Αδαμόπουλος και Β. Σημανδράκος, όσο και ο εκτελεστικός γραμματέας Π. Αργυριάδης, που έχει το συντονισμό της Ομάδας Έργου, επισήμαναν την πρόθεση της περιφερειακής αρχής και του Θ. Καρυπίδη προσωπικά, να προχωρήσει τάχιστα το έργο που θα έχει πολλαπλά οφέλη και αποτελεί στοίχημα πρωτοπορίας για τη Δυτική Μακεδονία.
Απο την πλευρά της, η Ομάδα του Έργου με επικεφαλής εκ μέρους του Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Μετσοβίου τον Θ. Καρούνο, ζήτησε τη συμμετοχή όλων και εξήγησε τις βασικές κατευθύνσεις.
Εντός των ημερών θα γίνει η συγκρότηση των ομάδων στις τέσσερις Π.Ε. και ξεκινά η επιχειρησιακή φάση του προγράμματος.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου