.

Σπάρτακος: Ο αγώνας δικαιώθηκε - Υπεγράφη η άδεια εγκατάστασης της "Πτολεμαϊδα V"

O ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την υπογραφή της άδειας εγκατάστασης για την κατασκευή και λειτουργία της νέας σύγχρονης μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας "Πτολεμαϊδα V", στην οποία προέβη ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ.
Με την υπογραφή της άδειας ανοίγει πλέον ο δρόμος για την έναρξη των υπολοίπων διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου, εντός 2 μηνών να ξεκινήσουν οι εργασίες από τον ανάδοχο.

Η δικαίωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αποκτά μέγιστη αξία καθώς βασίζεται στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η νέα μονάδα (τόσο κατά την κατασκευή όσο και κατά τη λειτουργία της): για την Επιχείρηση, τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία αλλά και μακροπρόθεσμα για ολόκληρη τη χώρα.
Ο αγώνας που ξεκίνησε το 2003 από το ΣΠΑΡΤΑΚΟ δικαιώθηκε στο απόλυτο με τη υπογραφή της άδειας εγκατάστασης, αποδεικνύοντας οτι η διεκδίκηση με επιχειρήματα, η επιμονή, η ανυποχώρητη στάση και η αταλάντευτη πορεία του Σωματείου επί του συγκεκριμένου ζητήματος (παρά τον σφοδρό πόλεμο που δέχθηκε), επέφερε το θετικό αποτέλεσμα που από την αρχή επιδιώχθηκε με γνώμονα το κοινό καλό.

Γραφείο Τύπου


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου