.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Ουζουνίδου για το αίτημα της επαναλειτουργίας της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

Η Τομεάρχης Ενέργειας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ε.Ουζουνίδου, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ελληνικού Κοινοβουλίου σε Επιτροπή της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης των χωρών του Ευξείνου Πόντου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, διότι ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΗ πήρε την απόφαση να επαναλειτουργήσει η μονάδα 3 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε η μεγάλη καταστροφή το είχα θέσει στην τότε Διοίκηση της ΔΕΗ.

Η απόφαση αυτή του νέου Προέδρου της ΔΕΗ συντάσσεται με το κοινό αίσθημα και την απαίτηση όλων των κατοίκων, των φορέων και των Βουλευτών της Κοζάνης.

Επίσης, θέλω να χαιρετίσω και να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Λαφαζάνη, ο οποίος με την απόφαση του να ζητήσει από την ΕΕ την παράταση της λειτουργίας της μονάδας μέχρι το έτος 2023 ικανοποιεί και το δεύτερο αίτημα που είχαμε θέσει όλοι οι Βουλευτές της Κοζάνης και της Δ.Μακεδονίας.»
- See more at: http://www.kozan.gr/post/206401#sthash.O59DFtYH.dpuf

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου