.

Ένωση: Aπαιτούμε την επαναλειτουργία του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας III

Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», από την πρώτη στιγμή μετά το ατυχές συμβάν της πυρκαγιάς του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας τον Νοέμβριο του 2014, στήριξε όλους τους αγώνες των εργαζομένων.

Συμμετείχε σε όλες τις συγκεντρώσεις που έγιναν στον χώρο εργασίας με τους εργαζόμενους και ανέλαβε την πρωτοβουλία για συναντήσεις με τους φορείς της περιοχής, για το θέμα της επαναλειτουργίας του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.
Συμμετείχε στην επίσκεψη του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυρίου Λαφαζάνη, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ της επαναλειτουργίας της Μονάδας ΙΙΙ.
Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» συντάσσετε με την πρωτοβουλία των εργαζομένων, του Δήμου Πτολεμαΐδας και όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής και απαιτεί από εσάς κύριε Υπουργέ, να δώσετε λύση η οποία θα είναι μία και μοναδική, δηλαδή την επαναλειτουργία της μονάδας III.
Κύριε Υπουργέ,
Με την επαναλειτουργία της εν λόγω μονάδας, θα εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας τόσο για τακτικό, όσο και για το έκτακτο και εργολαβικό προσωπικό σε μια περιοχή που πλήττεται από ανεργία, καθώς και για την ομαλή λειτουργία της τηλεθέρμανσης, που τόσο αναγκαία είναι για την περιοχή της Πτολεμαΐδας

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου