.

Συνάντηση στη ΔΕΗ για την επαναλειτουργία του ΑΗΣ Πτολεμαΐδα III

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΔΕΗ, με κεντρικό θέμα την αποκατάσταση της βλάβης στη μονάδα Πτολεμαΐδα ΙΙΙ και την επαναλειτουργία της.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν από την πλευρά της ΔΕΗ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γούτσος Σταύρος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Δόλογλου Κωνσταντίνος.
Παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης Χάρης Κάτανας, Μίμης Δημητριάδης, Ραχήλ Μακρή, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.
Η Ευγενία Ουζουνίδου έλειπε στο εξωτερικό για υποθέσεις της Βουλής.
Η ενημέρωση του προέδρου ήταν ότι από την πλευρά της επιχείρησης εφόσον είναι δυνατόν εξετάζεται η επαναλειτουργία της μονάδος με ότι όφελος συνεπάγεται, καθώς και ότι από την πλευρά του ΥΠΑΠΕΝ διατυπώνεται το αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη της μονάδος έως το 2023 στο καθεστώς των Μονάδων του άρθρου 33 της οδηγίας 2010/75/Ε.Ε.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου