.

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ασφάλιση των εργαζομένων της ΔΕΗ

Οι σημερινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ασφάλιση των εργαζομένων της ΔΕΗ δυστυχώς μας εξέπληξαν για ακόμη μια φορά.
Είναι γνωστό ότι με το Νόμο-ρύθμιση 2773/99 το κράτος ανέλαβε τις υποχρεώσεις της ΔΕΗ απέναντι στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους της. Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία και επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά από το Νόμο Πετραλιά για το ασφαλιστικό.

Με αυτά ως δεδομένα είναι προφανές, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκφράζει την Νέα Δημοκρατία, εκφράζει προσωπικές του απόψεις και μόνο.
Το ασφαλιστικό ζήτημα της ΔΕΗ συνολικά είναι ένα ιδιαίτερα σύνθετο και εξειδικευμένο θέμα, διότι εμπλέκεται άμεσα με την απελευθέρωση της Ηλεκτρικής Ενέργειας στη χώρα και δεν αντιμετωπίζεται με πρόχειρες και λαϊκίστικες προσεγγίσεις από οποιαδήποτε πλευρά κι αν εκφράζονται. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη ευθύνη και σοβαρότητα, γιατί αφορά όλη τη χώρα.
Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και όσοι συχνά αναφέρονται αρνητικά για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων και των εκπροσώπων της δεν εκφράζονται από τις απόψεις και τις συμπεριφορές γνωστών και ιδιαίτερα προβεβλημένων στελεχών της Αριστεράς .

Μιχάλης Παπαδόπουλος
Πρ. Υφυπουργός
Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
Υπ .Βουλευτής Ν. Κοζάνης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου