.

Πτολεμαΐδα: Το 1,5 εκατ. ευρώ αγγίζουν οι απλήρωτοι λογαριασμοί τηλεθέρμανσης

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι απλήρωτοι λογαριασμοί τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, με τις οφειλές να ξεπερνούν το 1,5 εκατ., όπως προκύπτει από στοιχεία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.).


Μάλιστα, η Δημόσια Επιχείρηση προειδοποιεί ότι τις επόμενες ημέρες θα διακοπή η παροχή τηλεθέρμανσης στις οικοδομές με οφειλές παλιότερων και προηγούμενης περιόδου, που παρά τις ειδοποιήσεις της και τους ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής δεν προσήλθαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.

Αναλυτικότερα, η Επιχείρηση αναφέρει ότι «οι οικοδομές αυτές συσσώρευσαν μεγάλα ποσά οφειλής, επειδή δεν τήρησαν τους διακανονισμούς παλαιών ετών και μερικές δεν εξόφλησαν ΚΑΝΕΝΑΝ λογαριασμό της προηγούμενης περιόδου και δεν ανάλαβαν μέχρι σήμερα καμία δέσμευση για την εξόφληση των οφειλομένων, εξαναγκάζοντας έτσι την ΔΕΤΗΠ να προβεί σε διακοπή της παροχής. Υπενθυμίζουμε ότι προβλέπεται ρύθμιση δόσεων για οφειλέτες – ενοίκους με αποδεδειγμένες δυσχέρειες (χαμηλό εισόδημα, ανεργία, μακροχρόνια ασθένεια, πτώχευση).

Καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν έμπρακτα με την συνέπειά τους την Τηλεθέρμανση στην πόλη μας, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ανεμπόδιστα το αγαθό της καθαρής και φθηνής θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους».

energypress.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου