.

Εκατοντάδες δραστήριοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης στο networking event του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Αυτό είναι δικτύωση, αυτό είναι αλληλεπίδραση, αυτό είναι που ζητούν οι δραστήριοι νέοι και όχι μόνο άνθρωποι στην Ελλάδα σήμερα για να επιχειρήσουν! Και το προσφέρει απλόχερα ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ!

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό networking event σε γνωστό κατάστημα της Λεωφ. Νίκης στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να φέρει κοντά δραστήριους επιχειρηματίες, εν δυνάμει επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης από όλους τους κλάδους. Και τα κατάφερε, έχοντας περισσότερους από 200 ανθρώπους που παραβρέθηκαν για να αλληλεπιδράσουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να βρουν πιθανούς συνεργάτες ή ακόμη και πελάτες.
Η μίξη νέων, γεμάτων ενέργεια ανθρώπων με μεγαλύτερους επιτυχημένους ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου που έχουν πολλά να δώσουν από την εμπειρία τους δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική με την τραγουδίστρια Βιολέττα Νταγκάλου και φυσικά dj τον γνωστό Διογένη Μαριόλα.
Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ
Κατά την έναρξη, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΝΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις.
Το βράδυ της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου η διοίκηση και αρκετά μέλη του ΝΕ θα βρίσκονται στην Αθήνα έχοντας business networking event με τα δυναμικά μέλη του παραρτήματος των Αθηνών.
Επίσης, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου πραγματοποιείται επιχειρηματική αποστολή στην εταιρία εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών ΒΙΚΟΣ ΑΕ στα Ζαγοροχώρια και θα ακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα δικτύωσης και ψυχαγωγίας σε Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα και Μέτσοβο.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο ΝΕ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του www.clubne.com

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου