.

ΓΕΝΟΠ: Ενισχύει και καλύπτει τα απεργιακά μέτρα του Σπάρτακου για τις μειώσεις μισθών

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενισχύει και καλύπτει τα απεργιακά μέτρα που ομόφωνα αποφάσισε στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το Σωματείο Ενέργειας ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ενάντια στην προκλητική νέα μείωση των μισθών που αποφάσισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χουλιαράκης. Την στιγμή που η τεράστια έλλειψη προσωπικού λόγω απαγόρευσης προσλήψεων, αναγκάζει τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ να εργάζονται συνεχώς και πέραν του νόμιμου ωραρίου, χωρίς μάλιστα να καταβάλλεται η αντίστοιχη αμοιβή.

Την ίδια ώρα με τον Νόμο 4345/15 η Κυβέρνηση καταργεί το Ανώτατο Όριο Αποδοχών (πλαφόν) που όριζε ο Νόμος 3833/10 μόνο για τα «δικά της παιδιά» στις διορισμένες Διοικήσεις των Επιχειρήσεων και Οργανισμών, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τα καινούργια Golden Boys!!
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί το σύνολο των εργαζομένων στα Ορυχεία και τους Σταθμούς Παραγωγής να συμμετέχουν ενεργά στις εν λόγω κινητοποιήσεις, ενώ το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ στις 26/1/2016 για γενίκευση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλο τον Όμιλο ΔΕΗ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου