.

Σπάρτακος: Άλλαξε ο … Μανωλιός και διατυπώνει τις θέσεις του αλλιώς. «Ανήθικες» Προτάσεις του Προέδρου της ΔΕΗ σε ιδιώτες

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανοιχτή πρόταση του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη στους ιδιώτες επενδυτές για την απευθείας πώληση παγίων των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Η πρόταση αυτή έγινε δημόσια, χωρίς να προηγηθεί κανενός είδους διαβούλευση, κανενός είδους συζήτησης (εντός και εκτός της εταιρίας), καθώς –ως φαίνεται- «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ», τόσο σε επίπεδο στελεχών της εταιρίας, όσο και σε επίπεδο Συνδικάτων και φυσικά Εργαζόμενων.

Ερώτημα παραμένει το εάν ήτο ενήμερη η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου και φυσικά, πάνω από όλους και από όλα, εάν ήτο ενήμερη η ίδια η ηγεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η πρόταση Παναγιωτάκη στους ιδιώτες είναι μία επανάληψη της ιστορίας της «ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ», αν μάλιστα κρίνουμε και από την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση των ιδιωτών οι οποίοι … την αποδέχονται (ναι, θα μας την κάνουν αυτή τη χάρη), αλλά ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ (!!!) να τους δοθούν εργοστάσια παραγωγής Η.Ε. από νερά.
Δηλαδή, μία ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ.
Πολύ εύκολα, κατόπιν τούτων των εξελίξεων, διερωτάται κάποιος:
Τι μεσολάβησε και ΑΛΛΑΞΕ η στάση του Προέδρου ο οποίος πρόσφατα, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή, δήλωνε πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο ιδιωτικοποίησης;
Τι μεσολάβησε και ΑΛΛΑΞΕ η θέση της κυβέρνησης για την πώληση παγίων της ΔΕΗ;
Τα μείζονος σπουδαιότητας, αυτά ερωτήματα, επιβάλλεται να ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
Το συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δηλώνει πως: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με τους ιδιώτες, στην πλάτη των εργαζόμενων και της περιοχής μας, της Ελληνικής κοινωνίας και απαιτεί απαντήσεις/διευκρινήσεις επί του ζητήματος.
Το συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα παρακολουθεί στενότατα την κάθε είδους εξέλιξη και θα αντιδράσει αναλόγως, με βάση πάντα την ΠΑΓΙΑ, ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Ένα μόνο είναι σίγουρο: Αν η κυβέρνηση της ¨δεύτερη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ¨ αποφάσισε να ξεπουλήσει και την ΔΕΗ, θα μας βρει απέναντι όπως μας βρήκαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου