.

restartkozani.gr: Το πρώτο ανοιχτό συνέδριο για τους Επιχειρηματίες του σήμερα!

Η “Επιχειρηματική επανεκκίνηση” που επιδιώκεται από το διήμερο συνέδριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ξεκινά από κάτω, από τους ίδιους τους φορείς της οικονομίας, τις παραγωγικές-οικονομικές μονάδες του τόπου. Η κάθε επιχείρηση χωριστά ως αυτοτελή οντότητα συμμετέχει με τις δικές τις προτάσεις, σχέδια για το χτίσιμο ενός νέου παραγωγικού μοντέλου σε βάθος δεκαετίας πάνω στις τέσσερις θεματικές ενότητες του συνεδρίου:


-παραγωγική ανασυγκρότηση
-τοπική αυτοδιοίκηση
-χρηματοδότηση/επενδύσεις
-ενέργεια και διαχείριση απορριμμάτων

Ο διαδικτυακός κόμβος restartkozani.gr στην ενότητα «Ανοιχτό Συνέδριο» φιλοξενεί όλες τις απόψεις των επιχειρηματιών για τις Στρατηγικές του μέλλοντος. Για να ανανεώσουμε τον επιχειρηματικό αέρα της Δυτικής Μακεδονίας με τις εμπειρίες των δικών μας καταξιωμένων επιχειρηματιών, αυτών που θέλουν μια ώθηση να ανέβουν και των νέων που έχουν λόγο για ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Δηλώστε συμμετοχή στο «Ανοιχτό Συνέδριο» κι εμείς θα αξιοποιήσουμε τους προβληματισμούς σας με στόχο πάντα τη χάραξη ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης. Στην Κοζάνη, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2016 στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης, εγκαινιάζεται μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ ομιλητών και κοινού. Ο πομπός γίνεται δέκτης και ο δέκτης, πομπός. Αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με εργαλείο το νέο διαδικτυακό κόμβο restartkozani.gr , εκεί που το Επιμελητήριο Κοζάνης ως φορέας επικοινωνεί με τα μέλη του και κάθε μέλος χωριστά πρωταγωνιστεί στην δική του επιχειρηματική επανεκκίνηση.

www.restartkozani.gr , Ανοιχτό Συνέδριο και ιδέα. Ίσως τελικά να γίνουμε εμείς οι εμπνευστές της επιχειρηματικής επανεκκίνησης της Δυτικής Μακεδονίας δίπλα στους συνδιοργανωτές Επιμελητήριο Κοζάνης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας( ΑΝ.ΚΟ) Α.Ε. .


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Για περισσότερες πληροφορίες www.restartkozani.gr // www.facebook.com/restartkozani/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου