.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τους νέους αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε ο Θ. Καρυπίδης

Τους νέους αντιπεριφερειάρχες που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης για το επόμενο διάστημα, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.
Ο Θ. Καρυπίδης έκανε λόγο για “κορυφαία συμφωνία στη λογική των ίσων ευκαιριών” που χαρακτηρίζει τις επιλογές που έγιναν και θα γίνουν, ενώ ευχαρίστησε έναν-έναν τους απερχόμενους για το έργο που προσέφεραν ο καθένας στον τομέα του.

Στις θέσεις τους παραμένουν ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, και Κοινωνικής Συνοχής ο Σταύρος Γιαννακίδης και ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, και Μεταφορών η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.
Οι αλλαγές έχουν ως εξής:
1.Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Καρυπίδου στη θέση του Φώτη Κεχαγιά
2.Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού Αθλητισμού Θεόφιλος Ζυμπίδης στη θέση του Παύλου Τσότσου
3.Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος στη θέση της Αμαλίας Κούσκουρα
4.Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου στη θέση του Κώστα Καναβού
Επιπλέον, νέους ρόλους αναλαμβάνουν οι απερχόμενοι αντιπεριφερειάρχες. Συγκεκριμένα, η Αμαλία Κούσκουρα θα συνεχίσει το έργο της ως εντεταλμένη σύμβουλος στα διακρατικά προγράμματα, ο Κώστας Καναβός ως εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της αγροδιατροφής, ενώ ο Παύλος Τσότσος αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος. Σε δράσεις αθλητικού τουρισμού θα αξιοποιηθεί ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Σταύρος Καμπουρίδης. Οι υπόλοιποι εντεταλμένοι σύμβουλοι συνεχίζουν κανονικά το έργο τους.
“Οι επιλογές αυτές γίνονται στη βάση του ότι όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και θέλουμε να κάνουμε τη Δυτική Μακεδονία πρώτη μεταξύ πρώτων” κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου