.

Αναδείχτηκε ο προσωρινός μειοδότης του έργου της Πανεπιστημιούπολης- Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης ανοίχτηκαν οι προσφορές για την ανάδειξη του μειοδότη της Πανεπιστημιούπολης Κοζάνης στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και μονογραφή των προσφορών, ανοίχτηκαν οι οικονομικές προσφορές και αναδείχθηκε ο προσωρινός μειοδότης του έργου που είναι η K/Ξ ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΤΕ με ποσοστό έκπτωσης 60.38%, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Κ/Ξ “Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ ΤΕΣ ΑΕ- ΝΑΤΟΥΡΑ Α.Ε.” με ποσοστό έκπτωσης 59.27% και στην τρίτη δύο σχήματα, οι ΤΟΜΗ Α.Ε. και η Κ/Ξ Δομοτεχνική ΑΕ ΠΑΝΕΛΑ ΖΙΝΟΒΑ με ποσοστό έκπτωσης 58.83%.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πλήρης έλεγχος των δικαιολογητικών και θα οριστικοποιηθεί η σύνταξη του πρακτικού, προκειμένου να εγκριθεί απο την Οικονομική Επιτροπή, να περάσει από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης.
“Το ευχάριστο είναι ότι υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για ένα έργο που είναι στην υπηρεσία της γνώσης, της νεολαίας και της καινοτομίας” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης που βρέθηκε στη διαδικασία του ανοίγματος προσφορών και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και τα μέλη της Επιτροπής.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου