.

Σπάρτακος: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ την Κυριακή

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣEΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ

Με μεγάλη «υπερηφάνεια» συζητούν κάποιοι στη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο- Τερατούργημα, που με περίσσεια «φροντίδα» μαστόρεψαν προκειμένου να υλοποιήσουν τις επιταγές που θέλουν υπόδουλο το Ελληνικό Έθνος.

Μάλλον διαλανθάνει της προσοχής τους το ότι αν μη τι άλλο, οι Έλληνες ξέρουν από αγώνες. Ξέρουν από επαναστάσεις. Ξέρουν από αντίσταση.
Την ίδια αυτή ώρα κάποιοι άλλοι, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οπλισμένοι με την πραγματική, τη γνήσια Ελληνική ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και την πίστη μας στο ότι ο αγώνας θα πετύχει, ετοιμαζόμαστε να βγούμε στο δρόμο δίδοντας για μία ακόμα φορά, ηχηρά, την απάντησή μας στα σχέδιά τους.
Δε θα ανεχθούμε ούτε μία ημέρα υποθήκη στο μέλλον των παιδιών μας. πόσο μάλλον τα 99 χρόνια για τα οποία θέλουν να δημεύσουν την Ελληνική Δημόσια περιουσία.
Λέμε ΟΧΙ: στο πολυνομοσχέδιο που προβλέπει τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ οδηγώντας την επιχείρηση στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Λέμε ΟΧΙ: στο πολυνομοσχέδιο-λαιμητόμο που θα καρατομήσει χιλιάδες νοικοκυριά
Λέμε ΟΧΙ: στο πολυνομοσχέδιο-πραματευτή που ξεπουλά την δημόσια περιουσία
Λέμε ΟΧΙ: στο πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζεται να επιβάλει νέα φοροθύελλα και να ξεθεμελιώσει βασικές εργασιακές κατακτήσεις.



Την Κυριακή συμμετέχουμε όλοι στο Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα, ώρα 5 το απόγευμα.

Συμμετοχή σημαίνει ενότητα και ενότητα σημαίνει:
ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου