.

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017
Τα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού & Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ), (ΦΕΚ 1328/2-7-2015) με τίτλο: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια" (MSc in Renewable Energy Sources & Buildings Energy Management) με δύο κατευθύνσεις:  "Τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας " (Renewable Energy Technologies,) και "Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια" (Buildings Energy Management).

Στο Δ.Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή πτυχιούχοι όλων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής των Τμημάτων Μηχανικών και Θετικών Επιστημών καθώς και ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού, αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από το αρμόδιο όργανο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια» σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΦΕΚ έγκρισης του μεταπτυχιακού. Οι τίτλοι Σπουδών του εν λόγω Π.Μ.Σ. απονέμονται από τα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Η διάρκεια του Δ.Π.Μ.Σ που οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (ΜΔΕ) θα είναι δεκατέσσερις (14) μήνες και κατανέμεται σε τρεις (3) περιόδους εκ των οποίων η 3η διατίθεται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας. Κάθε περίοδος αποτελείται από 13 εβδομάδες διδασκαλίας και μίας εξεταστικής εβδομάδας.
Ο αριθμός εισακτέων στο Δ.Π.Μ.Σ.- ΜSc ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 σε σαράντα (40) φοιτητές.
Τα δίδακτρα έχουν οριστεί σε 2.100 ευρώ  συνολικά για τις 3 περιόδους του προγράμματος από τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν 1.000€ κατά την εγγραφή στην 1η περίοδο, 600€ κατά την ανανέωση εγγραφής στην 2η περίοδο, και 500€ κατά την ανανέωση εγγραφής στην 3η περίοδο.
Τα μαθήματα του ΠΜΣ, όπως και η αναλυτική πρόσκληση βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ –ΜSc http://ape.teiwm.gr/
Για περισσότερες πληροφορίες: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΜΠΣ ΑΠΕ&ΔΕΚ, Τηλ.: 2461068225 Φαξ: 2461038675, e-mail: sec-bs@teiwm.gr


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου