.

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη βελτίωση της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης στη θέση της Γέφυρας του ΟΣΕ

Τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση προσαρμογής τμήματος της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Ε.Ο. 4) στη θέση της Σιδηροδρομικής Γέφυρας του Ο.Σ.Ε.» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση/ανακατασκευή του οδικού τμήματος στην Ε.Ο. Κοζάνης-Θεσσαλονίκης 250μ. εκατέρωθεν της θέσης της πρόσφατα κατεδαφισμένης γέφυρας του Ο.Σ.Ε., με ταυτόχρονη διαμόρφωση των υπαρχόντων συνδέσεων σε αυτό.

Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 835.000 € (με ΦΠΑ). Με την έκπτωση 61,16% που πρόσφερε ο ανάδοχος επί των τιμών μονάδος των εργασιών, η σύμβαση της εργολαβίας ανέρχεται στο ποσό των 326.953,06 € (με ΦΠΑ).

Ο Συμβατικός χρόνος περαίωσης της εργολαβίας είναι εκατόν πενήντα (150) ημέρες.

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών και των διερχόμενων οδηγών που κινούνται στην είσοδο της πόλης της Κοζάνης. Μετά την κατεδάφιση των γεφυρών του ΟΣΕ, κάνουμε το δεύτερο βήμα, με τη βελτίωση και διαπλάτυνση του δρόμου στην περιοχή προς το Κουρί» δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου