.

ΕΝΩΣΗ: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη για την εισαγωγή του ποσοστού 34% στο υπερταμείο

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη, πραγματοποίησε το προεδρείο και στελέχη του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ», σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, για την εισαγωγή του ποσοστού 34% στο υπερταμείο που ψηφίστηκε με 152 βουλευτές την Τρίτη στην βουλή.

Το Σωματείο «ΕΝΩΣΗ» ζήτησε να έχει πρωτογενή ενημέρωση από τον περιφερειάρχη για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τα κυβερνητικά στελέχη.
Η ενημέρωση από τον περιφερειάρχη είναι ότι υπήρξαν δεσμεύσεις από τον υπουργό κ. Σκουρλέτη ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε στο 34% που εντάσσετε στο υπερταμείο, αλλά και ούτε στο 17% που είναι ενταγμένο στο ΤΑΙΠΕΔ.
Επεσήμανε μάλιστα, στα κυβερνητικά στελέχη ότι, η κατάρρευση της ΔΕΗ συνεπάγετε με κατάρρευση του κράτους.
Μας διαβεβαίωσε ότι, παραμένει σταθερός στις θέσεις του και τα προτάγματα που προεκλογικά είχε, ότι τα Νερά και η Ενέργεια είναι κοινωνικά αγαθά και δεν εκποιούνται.
Δεσμεύτηκε ότι, σε οποιαδήποτε αντίθετη πράξη, από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον κ.Σκουρλέτη και τα κυβερνητικά στελέχη, θα είναι αιτία πολέμου και θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Από την πλευρά μας ως Σωματείο, ζητήσαμε από τον κ. περιφερειάρχη, να αναλάβει την πρωτοβουλία για κοινή σύσκεψη με όλους τους θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας, για κοινές αποφάσεις και δράσεις, διότι αυτή η εξέλιξη δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ, αλλά όλη την κοινωνία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΝΩΣΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου