.

Σπάρτακος: Την Κυριακή η διεξαγωγή του 8ου Πανελλήνιου Αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Μνήμες Λιγνίτη»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την διεξαγωγή του 8ου Πανελλήνιου Αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Μνήμες Λιγνίτη»,  που από το 2009 συνδιοργανώνουν το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε.

Η επιτροπή αγώνα βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασία, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και διεξαγωγή τόσο του αγωνιστικού μέρους όσο και της εκδήλωσης απονομών κυπέλων και μεταλλείων στους συμμετέχοντες, που έπεται του αγώνα.
Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση του αγώνα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η Οργανωτική επιτροπή καλούν τον κόσμο να στηρίξει, συμμετέχοντας ενεργά, τη διοργάνωση τιμώντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο έναν θεσμό που καταφέρνει και διαγράφει μία αξιόλογη, ανοδική πορεία παρά τις δυσκολίες των καιρών, αλλά πρωτίστως τους αθλητές και τους λιγνιτωρύχους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στους χώρους της ΔΕΗ.
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 δίνουμε ραντεβού στο Μνημείο Λιγνίτη (στην έξοδο της πόλης προς Φλώρινα, απέναντι από την πρώην ΔΕΣΕΔΑΠ). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 (από τον χώρο των Ορυχείων και έξω από το Προάστιο για τους αγώνες των 10 και 5 Km, αντίστοιχα).





Γραφείο Τύπου 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου