.

ΓΕΝΟΠ: Οι μάσκες έπεσαν – Η κυβέρνηση ξεπουλά τη ΔΕΗ

Η απόφαση της Κυβέρνησης να μεταφέρει στο Υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων μαζί με τη ΔΕΗ και άλλες επιχειρήσεις Στρατηγικής Σημασίας συνιστά λεηλασία της δημόσιας περιουσίας, την ώρα μάλιστα που το 17% της ΔΕΗ βρίσκεται στη «λεία» του ΤΑΙΠΕΔ (του κ. Πιτσιόρλα).
Τα όσα ακούγονται για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι «φύλα συκής» που πάρα τις έντονες προσπάθειες των κυβερνητικών στελεχών, δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε καταγγείλει έγκαιρα την προσπάθεια παραπλάνησης της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας. Δυστυχώς, η «κυβέρνηση της αριστεράς» με την απόφαση να εκχωρήσει επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα στους δανειστές υπονομεύει κάθε μελλοντική αναπτυξιακή προσπάθεια και καταδικάζει τη χώρα.
Οι μάσκες έπεσαν πλέον. Η Κυβέρνηση δεν ξεπουλά μόνον τη ΔΕΗ. Αναλαμβάνει και τις ευθύνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν οι αποφάσεις της στην Εθνική Οικονομία και στο μέλλον της χώρας.
Όλοι στην κοινή συνέντευξη τύπου – συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την ΕΥΔΑΠ την Κυριακή 25/9/2016 ώρα 6μ.μ., στη Δεξαμενή (Κολωνάκι).
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου