.

Σπάρτακος: Με «βιτρίνα» το Yπερταμείο ετοιμάζονται να διαλύσουν όχι απλά τη ΔΕΗ αλλά ολόκληρη τη χώρα - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Έχοντας σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ, εισπράττοντας αναρίθμητα «συγχαρητήρια» για τις κατά εξακολούθηση αποτυχίες της, η Κυβέρνηση της αριστεράς ετοιμάζεται να γράψει μία ακόμα μελανή σελίδα στην θλιβερή ιστορία της, μεταφέροντας στο Υπερταμείο το 34% των μετοχών της ΔΕΗ μαζί με 5 ακόμα ΔΕΚΟ Στρατηγικού Χαρακτήρα, την ώρα που ήδη το 17% της επιχείρησης έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό στο Δημόσιο Μ Η Δ Ε Ν Ι Ζ Ε Τ ΑΙ !!!

Στήνοντας πολύ καλά τη «βιτρίνα» το υπερταμείου, εκχωρούν-παραδίδουν-ξεπουλούν-χαρίζουν, το πιο υγιές κομμάτι που υπάρχει τούτη την ώρα σε αυτή τη χώρα, την οποία είναι πλέον πασιφανές ότι προσπαθούν να την αφανίσουν από τον χάρτη, διαλύοντας και ρημάζοντας κάθε τι που θα μπορούσε να δώσει μία αναπτυξιακή νότα, κάθε τι που ξέρουν ότι μπορεί να κρατήσει όρθια την εθνική οικονομία.
Απόλυτα υποταγμένοι στις μνημονιακές επιταγές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός σπαράζει και φυλλορροεί, οι «εκτελεστές» δεν διστάζουν να βάλουν ακόμα πιο βαθειά το μαχαίρι στην πληγή. Κανένα ίχνος ανθρωπιάς, κανένα ίχνος συνέπειας, κανένα ίχνος ευθιξίας, κανένα ίχνος αλήθειας.
Με ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο σκούπα, την Τρίτη το βράδυ αναμένεται να βάλουν την ταφόπλακα στα θύματα που σπέρνουν από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη. Αλλά τι πειράζει; Αρκεί που η φωτογράφιση του κ. Τσίπρα στο Reuters ήτο επιτυχής, αν κρίνει κανείς από τις πόζες και τα άπειρα χαμόγελα με τα οποία αφειδώς τάισε τον φωτογραφικό φακό.
ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
 καταδικάζει και αντιδρά εντόνως στην μεταφορά της ΔΕΗ στο υπερταμείο, γνωρίζοντας επακριβώς ότι αυτό σημαίνει και την οριστική διάλυση της Επιχείρησης με όλες τις τραγικές/καταστροφικές συνέπειες που αυτή η διάλυση δρομολογεί.
 καλεί τους τοπικούς Βουλευτές και όχι μόνο -που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει η εξέλιξη αυτή για την περιοχή και τη χώρα- να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην ψηφήσουν το πολυνομοσχέδιο σκούπα με το οποίο θα ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ τον τόπο.
 καλεί τους συναδέλφους, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, να είναι σε εγρήγορση συμμετέχοντας ομόψυχα σε κάθε μία δράση που θα αποφασιστεί σχετικώς.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου