.

Ένωση: Καταγγελία

Συναδέλφοισσες –οι,

Είμαστε  υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του προέδρου & διευθύνοντος σύμβουλου της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη.
Ερχόμενος  στις 3 – 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Λεκανοπέδιο για την εορταστική εκδήλωση «60 χρόνια Ορυχεία», την οποία συνδιοργανώνει η ΔΕΗ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και για τον εορτασμό της Προστάτιδας των Ορυχείων την Αγία Βαρβάρα, ο Αριστερός πρόεδρος, δεν έχασε την ευκαιρία και  καλεί  με email μόνο τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου του Σύριζα, σε κομματική σύσκεψη.

Κύριε πρόεδρε,
Η επίσκεψη σας στο λεκανοπέδιο από όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε, είναι υπηρεσιακή σας υποχρέωση και μάλιστα, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως που θα παραβρεθείτε εδώ.
Επουδενί δεν πιστεύαμε όμως ότι, θα συνδυάζατε αυτή σας την επίσκεψη και με Κομματικές Συνάξεις!!!
Θα περιμέναμε να αφιερώσετε έστω και ελάχιστο  χρόνο και  να καλέσετε τα Σωματεία της Περιοχής, αλλά και τους Νόμιμα και Δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων όπως και τους εργαζόμενους, για να υπάρξει μία ενημέρωση για τα τεράστια προβλήματα  που περνά η επιχείρηση αλλά και η περιοχή.
Εσείς, αντί αυτού πράττετε  το αντίθετο και καλείτε μόνο τα στελέχη του Σύριζα!!! Προφανώς  …θα τους έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη!!! αν και πιστεύουμε ότι με αυτή σας την πράξη  μάλλον τους  εκθέτετε.
Συνάδελφοι συνδικαλιστές του Σύριζα,
Ο Ρόλος   του συνδικαλιστή είναι να ασκεί κριτική , να διεκδικεί και να παρεμβαίνει όταν  κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντα της επιχείρησης   που εργάζεται,  καθώς  και τα  συμφέροντα των εργαζομένων  που εκπροσωπεί.
Ο  Συνδικαλισμός  πέρα από όλα αυτά που προαναφέρουμε, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα και μάλιστα τώρα σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που βρισκόμαστε.

Σας καλούμε λοιπόν να ακυρώσετε με την αποχή σας   τον Μυστικό Δείπνο!!!!

Καλούμε τα Σωματεία του Λεκανοπεδίου αλλά και την ΓΕΝΟΠ, να καταδικάσουν και να καταγγείλουν την απαράδεκτη ενέργεια του προέδρου της ΔΕΗ!!!!
  

                                                                             Γραφείο Τύπου

                                                                                 ΕΝΩΣΗΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου