.

Ένωση: Μόνο ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ είναι το ΣΤΑΘΕΡΟ καύσιμο που μπορεί με απόλυτη σιγουριά να ηλεκτροδοτεί την χώρα και τους καταναλωτές!!!

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας βιώνει φαινόμενα ακραίων καιρικών συνθηκών, με πολικές θερμοκρασίες που σε πολλές περιοχές ξεπερνούν και τους – 25 βαθμούς .
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η χώρα μας είχε την απόλυτη ανάγκη της παροχής ενέργειας τα δικά μας καύσιμα ο λιγνίτης και τα νερά στηρίξανε την ηλεκτροδότηση της Ελλάδας.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες οι Εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και ανταποκριθήκανε με το παραπάνω για να μην στερηθεί κανείς καταναλωτής το Αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.
Την ώρα που κάποιοι υποστηρικτές των άλλων πηγών ενέργειας
(φουρφούρια και καθρεφτάκια) λούφαξαν, οι εργαζόμενοι στα Ορυχεία, στους Σταθμούς παραγωγής, τεχνικοί, εναερίτες αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους από το πόστο του ο καθένας, για να υπάρχει η ηλεκτρική επάρκεια και η Ενεργειακή ασφάλεια στην χώρα.

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Θα πρέπει η πολιτική ηγεσία της χώρας να λάβει σοβαρά υπόψιν της τις καταστάσεις που έζησε η χώρα και να απαιτήσει την μεγαλύτερη συμμετοχή του λιγνίτη στο μείγμα καυσίμου.

Υ.Γ
Είδαμε την προβολή από τα Μ.Μ.Ε για τους συναδέλφους τους εργαζόμενους ρεπόρτερ, δημοσιογράφους ,ότι εργάζονται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, όμως καμία μα καμία αναφορά και προβολή δεν έγινε για αυτούς που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία εργάζονται σε σταθμούς και ορυχεία, για να υπάρχει συνεχή παροχή ενέργειας στην χώρα.
Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου