.

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο: «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

Εκ μέρους του κυρίου Λεωνίδα Αντωνακόπουλου, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σας αποστέλλουμε πρόσκληση, για το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, την Παρασκευή 07/04/2017 και ώρα 18:00 (προσέλευση κοινού: 17:30), στην Αίθουσα «Κοβεντάρειος», Κοβεντάρειο Κτήριο, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, Κοζάνη. 

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης.
Θα ακολουθήσει σχέδιο προγράμματος.
Με τη λήξη του Συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Παρακαλούμε δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας εκ των προτέρων, για την ομαλότερη διεξαγωγή του συνεδρίου: κα. Γεωργία Μιχελή, T. : 210 67 72 129, F. : 210 67 72 116, E.: europarl@militos.org

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου