.

«Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά, θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κατά τη σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής


Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής 7 Απριλίου και των περαιτέρω ενεργειών, ώστε ο αγώνας της περιοχής να δικαιωθεί, με συνέπεια στην απόφαση και το ψήφισμα του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου που διαμηνύει ότι τα νερά και η ενέργεια δεν πωλούνται, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.


Την πρωτοβουλία της σύσκεψης για τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου που θα έχει και την ευθύνη των περαιτέρω ενεργειών, είχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές, επιμελητήρια, φορείς και εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων από όλη τη Δυτική Μακεδονία.
«Η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που δυστυχώς πήραμε κατά πλειοψηφία, χωρίς την ψήφο των παρατάξεων του Γ. Δακή, της Γ. Ζεμπιλιάδου και του Γ. Βήττα. Σήμερα, επιχειρούμε με όλους τους φορείς να συντονίσουμε καλύτερα τις ενέργειές μας, προκειμένου να ανατρέψουμε αυτό που δρομολογείται από τους θεσμούς και αφορά στην πώληση μονάδων της περιοχής μας. Για εμάς οι εντολές που έχουμε πάρει από τους Δυτικομακεδόνες αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα προτάγματά μας. Οι αγώνες μας θα ενισχύσουν τη διαπραγμάτευση και θα στείλουν ένα μήνυμα για το τι σημαίνει ενέργεια και νερά. Σήμερα όλη η Περιφέρεια θα πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και προάσπισης των δημοσίων αγαθών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Τα μέλη του συντονιστικού οργάνου
Πρόεδρος:
Θεόδωρος Καρυπίδης
Μέλη:
Φώτης Κεχαγιάς
Λευτέρης Ιωαννίδης
Σάββας Ζαμανίδης
Παναγιώτης Πλακεντάς
Στέφανος Μπίρος
Γιώργος Αδαμίδης
Μόσχος Μόσχου
Κώστας Θεοχάρης
Γιάννης Κιοσσές
Κώστας Γέρου
Αναστάσιος Δημάκης
Παντελής Αργυριάδης
Γιώργος Χριστοφορίδης


Όλοι στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

Video:














0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου