.

Σπάρτακος: Την άμεση σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου θα ζητήσει το σωματείο. Δυναμική η συμμετοχή στην απεργία της 17ης Μαΐου

Στον απόηχο των δύο δυναμικών συλλαλητηρίων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα (το πρώτο στην Πτολεμαΐδα και το δεύτερο στη Μεγαλόπολη) ενάντια σε οποιαδήποτε προοπτική ξεπουλήματος της ΔΕΗ μέσω της πώλησης λιγνιτικών μονάδων και ενόψει ενός καλοκαιριού που προβλέπεται θερμότατο (και όχι εξαιτίας των τιμών του υδραργύρου), ο Σπάρτακος συντονίζει τα επόμενά βήματά του, συνεχίζοντας –ανυποχώρητα- τον αγώνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι εξελίξεις απαιτούν την εκπόνηση και υλοποίηση ενός σχεδίου αντίστασης με συγχρονισμό και προγραμματισμό. Ενός σχεδίου που θα καταφέρει να πείσει ακόμα και τον τελευταίο άνθρωπο, για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει (σε επίπεδο Εθνικό) η ενορχηστρωμένη επίθεση στη ΔΕΗ και η «εντυπωσιακή» εμμονή και επιμονή για πώληση μονάδων.
Σε ένα επόμενο βήμα και σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, το συνδικάτο θα ζητήσει την άμεση σύγκλιση του Συντονιστικού οργάνου (έτσι όπως έχει αποφασιστεί σε επίπεδο Περιφέρειας), προκειμένου ο συνολικός προγραμματισμός να είναι συντονισμένος και οργανωμένος στο ακέραιο.
Σε ότι έχει να κάνει με την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συντάσσεται με την απόφαση της Συνομοσπονδίας και θα συμμετέχει στην κινητοποίηση.
Στόχος είναι η απεργία της 17ης να ξεπεράσει κάθε συμμετοχή για να δώσει περισσότερο από ποτέ το στίγμα της αντίστασης στα όσα ετοιμάζονται να φέρουν προς ψήφιση, γκρεμίζοντας ότι έχει απομείνει όρθιο από την επέλαση μνημονίων, θεσμών, κυβερνητικών πολιτικών.
Για μία ακόμα φορά, θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι στον δρόμο της Λιτότητας, της Ύφεσης και της Ανεργίας, στο δρόμο δηλαδή που μόνο σε νέα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα οδηγεί, δεν θα βρουν συνοδοιπόρους παρά μόνο αντιπάλους και πολέμιους.
Θα πρέπει να το καταλάβουν καλά ότι το Συνδικαλιστικό κίνημα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.
Όλα όσα έχουν συμβεί, τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλά και τα όσα διαφαίνονται, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
Το Σωματείο είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται απολύτως όλα τα (καταστροφικά) μέτωπα που ανοίγονται στο όνομα της πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων και ως έχει υποχρέωση, θα βρίσκεται μπροστά στον αγώνα σε μία προσπάθεια να αποτρέψει τα χειρότερα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου