.

Σπάρτακος: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πιστός στο ραντεβού του με τη ΔΕΘ, ο Σπάρτακος είναι έτοιμος για το συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου προκειμένου, για μία ακόμα φορά, να εκφραστεί η αγανάκτηση, η οργή, η απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εφαρμογή μέτρων και πολιτικών που έχουν φέρει ολόκληρη την κοινωνία αντιμέτωπη με μία κατάσταση που περιγράφεται ως «πλήρης ισοπέδωση των πάντων».

Ένας χρόνος πέρασε από την στιγμή που από την Θεσσαλονίκη, το 2016, δόθηκαν απλόχερες υποσχέσεις για ανάπτυξη, πρόοδο, έξοδο από τα μνημόνια και το μόνο που τελικώς –ΠΑΛΙ- εισπράξαμε, είναι μία λαίλαπα νέων μέτρων και μάλιστα αναζωπυρωμένη.
·  Τα προβλήματα εξωπραγματικά
·  Οι συνθήκες απογοητευτικές
·  Τα θεμέλια σαθρά
ΩΣΤΟΣΟ: εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε. Ο αγώνας είναι μονόδρομος
Διεκδικούμε
Απαιτούμε
Αγωνιζόμαστε:
·  για να προστατέψουμε ότι απέμεινε
·  για να διαφυλάξουμε ότι καταφέραμε να περισώσουμε
·  για να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και των νέων ανθρώπων που βλέπουν τις ελπίδες τους να φυλλορροούν και ψάχνουν διέξοδο εκτός των συνόρων.
Και αυτή τη χρονιά, το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μπορεί και πρέπει να γίνει το «μέσο» που θα μεταφέρει την φωνή αντίδρασης και αντίστασης των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων, της κοινωνίας ολόκληρης.
Μία φωνή συλλογική, δυνατή, διεκδικητική.
Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00), συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ.
Καλούμε τους συναδέλφους, εργαζόμενους της ΔΕΗ, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, για να εκφράσουμε περισσότερο δυναμικά από ποτέ την αγανάκτηση και την αποδοκιμασία μας στα μέτρα λιτότητας, ανεργίας, φτώχειας και στις αντιλαϊκές πολιτικές.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου