.

ΚΟΙ.ΡΙ.Ξ.Ε Σπάρτακος: "Οι «Εν κρυπτώ και παραβίστω» συνδικαλιστικοπολιτικές συσκέψεις είναι καχύποπτες και καταδικαστέες. Απαιτούμε εξηγήσεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ"

24 Οκτωβρίου 2017. Ημέρα σταθμός. Ημέρα που ο κ. Σταθάκης συναντάται με τους θεσμούς για το επίμαχο ζήτημα των ενεργειακών. Ημέρα που οι εξελίξεις της κρίνουν και καθορίζουν πολλά και σημαντικά πράγματα.


Αυτή λοιπόν την ημέρα (!!!) επέλεξε ο κ. Σημαντηράκης Γεώργιος (Διευθυντής Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών (ΔΕΘ)) προκειμένου να συσκεφτεί στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου (!!!) με συνδικαλιστικοπολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (!!!).
Τα όρια του ηθικού και αντιδεοντολογικού έχουν ΠΛΕΟΝ ξεπεραστεί προκλητικά.
ü  Με εντολή τίνος ή ποίων συσκέπτονται «εν κρυπτώ και παραβύστω»;
ü  Έχουν ληφθεί αποφάσεις;
ü  Έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις;
ü  Γιατί αυτή η μυστικοπάθεια;
ü  Τι κρύβουν;
ü  Γιατί δεν μιλάνε σταράτα;
     Εάν νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να αποφασίζουν για εμάς ΧΩΡΙΣ εμάς, πλανώνται πλάνην οικτράν.
     Ο κ. Σημαντηράκης, εάν δεν το γνώριζε, είχε την υποχρέωση να μάθει ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όπως ορίζει το καταστατικό του «εκπροσωπείτε δημοσίως και εξωδίκως, ήτοι ενώπιον των Δικαστικών, των Δημοσίων και Δημοσίου Δικαίου Αρχών, των Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς και παντός νομικού ή φυσικού προσώπου και έχουν σχέσεις με το Σωματείο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου και ΠΟΤΕ από κανέναν μεμονωμένα».
       Ή μήπως ο κ. Σημαντηράκης ήρθε στην περιοχή για να ολοκληρώσει το «ανταποδοτικό» μέρος της κομματικής διαδικασίας που τον έχρισε Διευθυντή και τον θόλωσε/βόλεψε η παρουσία στελεχών που συστήθηκαν ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (κατά δήλωση του ιδίου);
     Την ώρα που τα σενάρια επί των ενεργειακών «γράφονται» σε ένα πολύ συγκεχυμένο τοπίο, την ώρα που η ενέργεια εμφανίζεται ως «Αντιγόνη» που θα θυσιαστεί προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, την ώρα που οι εξελίξεις θα έπρεπε να έχουν πυροδοτήσει κοινή δράση και αντίσταση για την ματαίωση των όποιων σχεδιασμών υπάρχουν και θα σημαίνουν τη διάλυση της ΔΕΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ επιλέγουν να συσκέπτονται σε αίθουσες κλειστές, με κριτήρια παράταιρα και αμφίβολα.
ΚΑΠΟΙΟΙ επιλέγουν να σιωπούν. Μήπως κάτι έχουν να κρύψουν;;;
     Αυτοί οι ΚΑΠΟΙΟΙ λοιπόν, υποχρεούνται να λογοδοτήσουν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ
     Απαιτούμε και αναμένουμε τις εξηγήσεις τους.
     Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθούν συναυτουργοί στο έγκλημα που, ως φαίνεται, πάνε να συντελέσουν.
    
      Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου