.

Ένωση: "Εθνικό Έγκλημα η πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων!!!"

Οι συνειδητές επιλογές της κυβέρνησης του Μνημονίου είναι επικίνδυνες για την χώρα.
Ο Οδικός χάρτης του πρωθυπουργού, συμπεριλαμβάνει μέσα και το βαρύ ασημικό που είναι η ΔΕΗ.
Κοψοχρονιά η Συγκυβέρνηση και η Τρόικα, διαλύουν, τεμαχίζουν και Ξε-πουλάνε την μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού Λαού, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι, οι αποκρατικοποιήσεις κοινωφελών και στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων είναι τεράστιο έγκλημα, είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Για περισσότερα από 60 και πλέον χρόνια, η ΔΕΗ χάρη στον λιγνίτη, παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, την πιο φθηνή KWH σε όλη την Ευρώπη.
Αυτός ο υπόγειος πλούτος « Ο Μαύρος Χρυσός » αποτελεί για την ΔΕΗ την πρώτη ύλη για την παραγωγή ηλεκτρικής KWH για την χώρα μας.
Είναι το βασικό ΕΘΝΙΚΟ καύσιμο για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας, είναι αυτή η ενέργεια, που καθιστά αυτόνομη και μη εξαρτωμένη την Ελλάδα από άλλες χώρες και από άλλα καύσιμα.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που τα μεγάλα συμφέροντα ( ντόπια και ξένα), μέσα σε αυτή την φαιδρή κατάσταση που επικρατεί σήμερα, να θέλουν με απαράδεκτο και καταστροφικό τρόπο, να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού.
Είναι πολιτικές που οδηγούν το κράτος και τις τοπικές κοινωνίες σε αργό αλλά βέβαιο θάνατο.
Όπως δείχνουν στο market test του Νοεμβρίου, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε όλα για το 40% και έχουν πάρει το δρόμο της πώλησης για την Μελίτη I και άδεια Μελίτη II , με τα ορυχεία Βέυης και Λακιάς, - ΑΗΣ Μεγαλόπολης μονάδες 3 & 4 με το ορυχείο τους.
Άρα, όσα ακούγαμε το προηγούμενο διάστημα ότι, η ΔΕΗ δεν πωλείται δια στόματος Πρωθυπουργού και όποιος τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα είναι "Εθνικό Έγκλημα" , μας θυμίζουν τον Αίσωπο.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι σε ετοιμότητα, για κάθε μορφής κινητοποιήσεις, που θα ανακοινώσει η ΓΕΝΟΠ και τα Σωματεία μέλη της, για να αποτρέψουμε αυτό που πάει να γίνει, γιατί το "ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" έγινε ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Όλοι μαζί στον κοινό αγώνα για τη ΔΕΗ και την περιοχή μας και για το ύψιστο αγαθό που είναι η εργασία, γιατί εάν αυτά τα εφιαλτικά σενάρια υλοποιηθούν δε θα υπάρχει ΑΥΡΙΟ.
Όλοι μαζί για μια ΔΕΗ που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε μια ΔΕΗ που θα ανήκει στο Δ.Ν.Τ και στους εντολοδόχους της.
Καλούμε τους Βουλευτές της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τους Περιφερειάρχες , τους Δημάρχους και όλους τους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ!!!!





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου