.

Σπάρτακος: "Ο κ. Δημηριάδης καλό είναι να θυμηθεί το ρόλο που έχει υποχρέωση να παίξει ως Βουλευτής και όχι να «χρυσώνει χάπια»"

Την ώρα που οι πολίτες της χώρας αυτής έχουν επιστρατεύσει όλες τους τις δυνάμεις και προσπαθούν να πολεμήσουν δαίμονες, θεσμούς, μνημόνια, καιρικά φαινόμενα και μύρια άλλα πράγματα, κάποιοι επιδεικνύουν μία ολοφάνερη απροθυμία να βοηθήσουν την κατάσταση.

Η δήλωση του Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Δημητριάδη ότι «Η πιθανότητα να πωληθεί η μονάδα της Μελίτης δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς θα λύσει σειρά προβλημάτων όπως η μετεγκατάσταση της Αχλάδας και μια σειρά από άλλα θέματα που δεν ήταν επιλογή μας», προφανώς αποτελεί μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να «χρυσώσει το χάπι» του διαμελισμού και ξεπουλήματος της ΔΕΗ.
Ο κύριος Δημητριάδης (και όσοι κατά καιρούς με δηλώσεις τους στηρίζουν τέτοιου είδους θέσεις και απόψεις) αντί να θυμάται να λέει τέτοιου είδους ¨ευφυολογήματα¨, καλό θα ήταν -πρωτίστως- να θυμηθεί τους λόγους που ο κόσμος επέλεξε να τον στείλει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και περισσότερο δε, καλό θα ήταν να θυμίσει στον Πρωθυπουργό τις δεσμεύσεις του, τις θέσεις του και τις απειλές που εξαπέλυε τα προηγούμενα χρόνια, μπροστά στα σενάρια και τα ενδεχόμενα της πώλησης μονάδων.
Ο κ. Δημητριάδης, επίσης, καλό θα ήταν να γνωρίζει αυτό που πολύ σοφά λέει ο λαός, ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί".
Όπως πολλές φορές έχουμε κάνει, έτσι και τώρα για μία ακόμα φορά, καλούμε τον κ. Δημητριάδη σε μία ανοιχτή συζήτηση με ακροατή και συνομιλητή την τοπική κοινωνία όπου, ο κ. Βουλευτής, θα μπορεί να αναλύσει και να τεκμηριώσει τα "οφέλη" του να (ξε)πουλάς τη ναυαρχίδα του στόλου σου.
Να ξεπουλάς σε ξένα και ιδιωτικά συμφέροντα τις μονάδες (Μελίτης και Μεγαλόπολης) που μπαίνουν πρώτες στο σύστημα και κρατάνε σταθερή την ηλεκτροδότηση της χώρας τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.
Τέλος, το τι είναι καλό και το τι είναι κακό θα απαντηθεί και πάλι δια στόματος των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών που βλέπουν τις γαλαντόμες εξαγγελίες και υποσχέσεις του παρελθόντος να «μεταλλάσσονται» και να γίνονται εκτελεσθείσες εντολές και επιταγές που οδηγούν τη χώρα σε περαιτέρω παρακμή και αποδυνάμωση.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου