.

Ένωση: "14 Δεκέμβρη απεργούμε"

Συναδέλφισσες –οι

Στις 14 Δεκεμβρίου 2017 καλούμαστε όλοι μας να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και στην προειδοποιητική Απεργιακή κινητοποίηση, που πάρθηκε με Ομόφωνη απόφαση στο Διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η 14 Δεκεμβρίου 2017, είναι ημέρα Αγώνα για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι, με αυτή την Αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει, την μείωση του αφορολόγητου, την αύξηση του ΦΠΑ, την τροποποίηση που πέρασε ώστε τα κοινωνικά επιδόματα να γίνουν επιδόματα φτώχειας, την μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ άρθρο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις Χηρείας, την λεηλασία των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων, οδηγεί τους πολίτες της χώρας στην λαιμητόμο.
Δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι, αυτή η κυβέρνηση θα έφθανε στο σημείο να ποινικοποιήσει τους Αγώνες των Εργαζομένων, καταργώντας το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
Συναδέλφισσες –οι
Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό παρών, για να αποτρέψουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που επιχειρεί η κυβέρνηση με το ΞΕ-πούλημα του 40% των λιγνιτικών μονάδων.
Απαιτούμε:
- Να πάρει Άμεσα η κυβέρνηση πίσω την πώληση των λιγνιτικών μονάδων με τα αντίστοιχα ορυχεία.
- Υπογραφή ΣΣΕ
- Προσλήψεις προσωπικού.
- Επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε από το ΤΑΙΠΕΔ στο Ελληνικό Δημόσιο.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους – άνεργους - συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στις κεντρικές πλατείες Κοζάνης – Πτολεμαΐδας.
Συναδέλφισσες –οι
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 07:00 στην Χαλκοκονδύλη, όπου μετά θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Κλαυθμώνος.
Όσοι συνάδελφοι θέλουν, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους για την Αθήνα, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Σωματείου μας.
Αναχώρηση των λεωφορείων από την Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΝΩΣΗ»

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου