.

Παράταση λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και των συμβάσεων εργασίας σε αυτούς, έως τον νέο Νόμο

1Με τροπολογία που κατέθεσε το ΥΠΕΝ στο νομοσχέδιο «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων – Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις», παρατείνεται έως 28/02/2018 η λειτουργία των υφιστάμενων 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, των Διοικητικών Συμβουλίων τους και οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων σε αυτούς. 

Η προτεινόμενη τροπολογία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσουν οι ΦΔΠΠ να λειτουργούν με τα υπάρχοντα ΔΣ και τους εργαζομένους τους, μέχρι να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ που αφορά στη λειτουργία και οργάνωση των ΦΔΠΠ. Η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για τους Φορείς Διαχείρισης θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής,  τον Ιανουάριο 2018. 
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των ΦΔΠΠ, καθώς και η παράταση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στους 28 ΦΔΠΠ της χώρας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου