.

Ένωση: ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑ

Η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές για την Αποεπένδυση – ΞΕ- ΠΟΥΛΗΜΑ λιγνιτικών μονάδων. Δεν άντεξε η κυβέρνηση και ο Υπουργός Σταθάκης στις πιέσεις και με ελαφρά την καρδία, με πόνο ψυχής αλλά και με το πιστόλι στον κρόταφο κατά τα λεγόμενα του Προέδρου της ΔΕΗ Α.Ε, παραχωρούν έναντι πινακίου φακής, το αίμα και τον ιδρώτα του Έλληνα Πολίτη, στους Αεριτζήδες Ψευτοεπενδυτές.

Ξέρουμε καλά, ότι τέτοιου είδους Ξεπουλήματα Κοινωφελών Υπηρεσιών, το μόνο που κάνουν είναι να παραδίδουν την χώρα Ανοχύρωτη στα Συμφέροντα.
Το ρεύμα και το νερό είναι Αγαθό και όχι Εμπόρευμα.
Άλλωστε όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας, το ΞΕ- πούλημα της ΔΕΗ είναι « ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ».
Σήμερα δυστυχώς το διαπράττει ο ίδιος !!!
Συναδέλφοισες – οι
Όπως και το 2014 Αγωνιστήκαμε και Αποτρέψαμε την πώληση της Μικρής ΔΕΗ, το ίδιο είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε και τώρα, για να μην Ξεπουληθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων στα Συμφέροντα.
Με όρους κοινωνίας και όχι με όρους Συντεχνίας, δίνουμε το βροντερό παρών, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30 στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ.
Καλούμε όλους τους Εργαζόμενους, τους πολίτες και όλους τους φορείς της περιοχής, να παραβρεθούν όχι μόνο στο Συλλαλητήριο της Φλώρινας, αλλά και να είναι παρών σε όλες τις δράσεις μας, για την αποτροπή της πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων.
Ο Αγώνας μας είναι δίκαιος.
Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους Αεριτζήδες θα μείνουν στα χαρτιά!!!.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Γραφείο τύπου «ΕΝΩΣΗΣ»

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου