.

Σπάρτακος: "Η σκυτάλη στην Τρίπολη. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 27/2. Πλατεία «ΠΕΤΡΙΝΟΥ», ώρα 6 το απόγευμα"

Το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου, παρουσία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού ΠΕΝ κ. Σταθάκη, θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το Περιφερειακό Συνέδριο της Πελοποννήσου στο πλαίσιο διαμόρφωσης «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Μιας Στρατηγικής που δυστυχώς οι ιθύνοντες οραματίζονται πως μπορούν να την καταρτίσουν με αποαπενδύσεις και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Είναι σαφές ότι το πλάνο της παραγωγικής ανασυγκροτησάσης, έτσι όπως το σχεδιάζουν, είναι στρεβλό και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να οδηγήσει στην προσδοκώμενη ανάκαμψη. Το αντίθετο μάλιστα. Θα οδηγήσει σε μαρασμό και οπισθοδρόμηση, θα οδηγήσει σε ένα μέλλον χωρίς προοπτική.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συμμετέχοντας και συνεχίζοντας την συλλογική προσπάθεια να μπεί φρένο στην επικίνδυνη κατηφορική πορεία και στο εγχείρημα κατακερμάτισης της ΔΗΕ, συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στην πλατεία «ΠΕΤΡΙΝΟΥ» της Τρίπολης, ώρα 6 το απόγευμα και καλεί σε συστράτευση: Εργαζόμενους, φορείς, θεσμούς, συλλόγους, κοινωνία, κλήρο.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ & Αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

 Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας
 Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ
 Λέμε ΟΧΙ στον αφανισμό Φλώρινας και Μεγαλόπολης.





Γραφείο Τύπου





0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου