.

"Προτάσεις για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας" (των Θ. Γκατζόφλια και Φωτεινής Χατζάρα)

H Περιφέρεια μας δέχεται κάθε χρόνο έναν αριθμό επισκεπτών για διάφορούς λόγους: Κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλητικές οργανώσεις, περιαυτολογικές και επιστημονικές ενημερώσεις-εκδηλώσεις, συνέδρια   επιστημονικά,  κλαδικά,   επαγγελματικά   ,παρεμβάσεις πολιτικές  ,πολιτιστικές εκδηλώσεις, τουριστικές εκδηλώσεις –συμμετοχές που έχουν σχέση και με τον  τεράστιο φυσικό μας πλούτο (Βουνά, λίμνες, ποτάμια, φαράγγια, ,χιονοδρομικά κέντρα κ.ά).

  Στην ανοιχτή μας Επιστολή Νο 6 και με το τίτλο «Ενημερώσεις – επισημάνσεις – προτάσεις, προς τους Τοπικούς θεσμικούς Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με τις εργασίες μας, που επιμεληθήκαμε».  Την οποία δημοσιεύσαμε στα ΜΜΕ στις 15-11-2017 και την τοποθετήσαμε στην ιστοσελίδα μας  Η Πολιτεία της   Ουτοπίαςhttps://thomasgkatzoflias.wordpress.com/

 Μεταξύ των άλλων προσδιορίζουμε αναλυτικά τον φυσικό πλούτο στο Μεγαχώρο της Δυτικής Μακεδονίας και τον ρόλο στον μικροχώρο των τεχνιτών λιμνών Πολυφύτου -Ιλαρίωνος  και πως πρέπει να αξιοποιηθούν με πρωταγωνιστεί το περιβάλλον  και τονίζουμε και τον πλούτο των πρωτογενών προϊόντων που έχει την δυνατότητα η Περιφέρεια να παράγει  χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας τα πρώην ορυχεία. Μας ρωτάτε εάν ανταποκρίθηκαν οι εργασιακοί και πολιτικοί Θεσμικοί Φορείς στην αλληλογραφία μας. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ρωτήστε τους, έχετε την δυνατότητα στις τέσσαρες εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν στο τρέχον έτος στην Ελλάδα να πάρετε κάποια απάντηση από τους ενεργεία πολιτικούς της αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης και από τους εν δυνάμει πολιτικούς. Οι απαντήσεις τους πρέπει να έχουν  περιεχόμενο την ακρίβεια και όχι την αοριστολογία. Εμείς θα ζητήσουμε από τον συνήγορο του πολίτη και τον Ευρωπαίο διαμεσολαβητή να μας προσδιορίσουν τις υποχρεώσεις των πολιτικών αρχόντων (Τοπικών, Κεντρικών και Ε.Ε), σε αιτήματα πολιτών γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν όλους τους πολίτες των Δήμων, της Περιφέρεια,  ,των χωρών  της Ε.Ε. , όπως προσδιορίζεται από τους κανονισμούς λειτουργίας των σωμάτων τους , τους οποίους για διευκόλυνση τους  σημειώσαμε και τους σημειώνουμε στην αλληλογραφία μας, μήπως και δεν τους γνωρίζουν???. Επειδή είναι έτος εκλογών και ζητούν την ψήφο μας θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουν ότι στην δημοκρατία η δύναμη είναι ο λαός, αυτοί είναι εκτελεστικά όργανα ή κατά το απλούστερο υπηρέτες του λαού ( βλέπε: Η Δημοκρατία της Πνύκας) και για να μην μπερδεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον (Δεν άλλαξε, δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στην εν λόγω δημοκρατία) καλό είναι να διαβάσουν, να διαβάσουμε το παρακάτω Θέμα :  [ IHA ANNOUNCEMENTS ] Η Παγκόσμια επανάσταση της επιστήμης πληροφοριών και επικοινωνιών, και ο ρόλος τους στη μετάβαση προς το αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα |https://professors-phds.com/2019/03/17/17342/.

Φίλοι αναγνώστες εάν τα θεωρείτε ωφέλιμα και ενδιαφέροντα οφείλετε  να τα κοινοποιήσετε και αν διαφωνείτε ή έχετε άλλες προτάσεις να τις καταθέσετε, όπως κάνουμε και εμείς. Η επόμενη δεκαετία είναι καθοριστική για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΠΕΛΑ γιατί δεν περισσεύει  και δεν πρέπει να περισσεύει κανείς ???



Θωμάς Γκατζόφλιας

Φωτεινή Χατζάρα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου