.

Προσπάθεια της ΔΕΗ να αποφύγει την αναπροσαρμογή τιμολογίων εξαιτίας της αύξησης των τιμών των ρύπων (CO2)

Η συνεχής άνοδος των τιμών των δικαιωμάτων εκπομπής CO2 που σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών (Carbon Trucker) την περίοδο 2019-2022 θα φθάσουν ακόμη και τα 35-40 ευρώ ανά τόνο, επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της αύξησης των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας.Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα υποχώρησαν από τα 25 στα 21 ευρώ τα νούμερα παραμένουν υψηλά και ζημιώνουν την ΔΕΗ λόγω αυξημένου κόστους.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Βαρύ τίμημα 50 εκ ευρώ για τη ΔΕΗ, για κάθε ευρώ ανόδου των CO2 και της ΟΤΣ

Την περασμένη εβδομάδα οι τιμές των ρύπων έπεσαν σε τέτοιο βαθμό ώστε το Platts να παρατηρήσει ότι πλέον η αγορά των CO2 έχει αποκτήσει χρηματιστηριακά χαρακτηριστικά και επομένως οι επενδυτές έσπευσαν να κατοχυρώσουν τα κέρδη τους από τα υψηλά 10ετίας που καταγράφηκαν την περασμένη Δευτέρα.Είναι χαρακτηριστική η αποκάλυψη που έκανε μιλώντας στο Bloomberg ο Per Lekander, επικεφαλής του fund Landstowne, που έχει πάρει θέσεις short εναντίον της ΔΕΗ (δηλαδή έχει ποντάρει στην πτώση της τιμής της μετοχής της ΔΕΚΟ) ότι από τα περίπου 750 εκ. δολάρια που διαχειρίζεται, περίπου το 15% ή αλλιώς 112 εκ. δολάρια έχουν τοποθετεί στην αγορά ρύπων, ενώ ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι των επενδύσεων αφορά σε θέσεις σε εταιρείες ηλεκτρισμού.

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το energypress.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Μελέτη της WindEurope για τις προοπτικές της αιολικής ενέργειας την πενταετία 2018-2022 - Η περίπτωση της Ελλάδας

Μελέτη για τις προοπτικές της αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη την πενταετία 2018-2022 δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας WindEurope, εθνικός εκπρόσωπος της οποίας είναι η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ.

Η μελέτη έρχεται σε μια σημαντική και επίκαιρη στιγμή:

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Ημεριδα: Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας σε μικρές και μεσαίες πόλεις

Βιώσιμη Κινητικότητα σημαίνει λιγότερα αυτοκίνητα και χώρο στους πεζούς, στους ποδηλάτες και στις δημόσιες συγκοινωνίες. Τα ΣΒΑΚ ανατρέπουν τις σημερινές προτεραιότητες στο αυτοκίνητο και το απομακρύνουν. Πως μπορούν τα ΣΒΑΚ να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας στις μικρές και μεσαίες πόλεις;

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Φρένο σε κινεζική διείσδυση στην ενέργεια

Στις συμπληγάδες της γεωστρατηγικής αναμέτρησης Ευρώπης και ΗΠΑ με την Κίνα έχει εγκλωβιστεί το εμβληματικό έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Αττική, ενώ την ίδια τύχη φαίνεται να έχει και το σχέδιο αποεπένδυσης της ΔΕΗ στους λιγνίτες, όπου το κινεζικό ενδιαφέρον εμφανίζεται ως το πιο ζωηρό μεταξύ των έξι συνολικά επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν για να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές στις 17 Οκτωβρίου για τις μονάδες Μελίτης και Μεγαλόπολης.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

1ο Φόρουμ Δημάρχων για τη Δίκαιη Μετάβαση των ανθρακοφόρων / λιγνιτικών περιφερειών της Ευρώπης

Οι τελευταίες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ειδικότερα στις πολιτικές για την κλιματική αλλαγή, την ενεργειακή ένωση και τον περιορισμό των εκπομπών για περιβαλλοντικούς λόγους και την αναμόρφωση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εμπορίας Ρύπων, καθιστούν τη μετάβαση σε ένα καθεστώς χαμηλής λιγνιτικής εξάρτησης νομοτέλεια. Παρά ταύτα, η μετάβαση σε ένα νέο ενεργειακό μοντέλο ασκεί πίεση στις λιγνιτικές περιοχές με ότι αυτό συνεπάγεται για το μοντέλο ανάπτυξης που ακολούθησαν εδώ και δεκαετίες, τις θέσεις εργασίας και εν τέλει το μέλλον τους.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στo Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ ΔΕΗ 2/2018 ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.pdf
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.pdf
ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΧ.ΔΕΗ 3.pdf

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 14.09.2018 ημέρα Παρασκευή μέχρι και 24.09.2018 ημέρα Δευτέρα.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Μητσοτάκης: Στρατηγικός στην ΔΕΗ αφού εξυγιανθεί

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση στη ΔΕΗ, λέγοντας πως απαιτείται ένα τολμηρό σχέδιο για την εξυγίανση της ενώ τόνισε την ανάγκη η ΔΕΗ να πρέπει να αναζητήσει και στρατηγικό επενδυτή.
Αναφερόμενος στο θέμα της διασύνδεσης της Κρήτης σημείωσε πως είναι ακόμη μια μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης, διότι από το 2019 και μετά θα τρέχουν πολύ αυστηρά πρόστιμα από την Κομισιόν. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα να αντιμετωπιστεί σοβαρά από την επόμενη κυβέρνηση.
κλικ για πλήρη ανάγνωση από το worldenergynews.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Στα 102 εκατ. ευρώ το πλεόνασμα του ΕΛΑΠΕ με τη βοήθεια των ακριβότερων δικαιωμάτων εκπομπών

Στα 101,9 εκατ. ευρώ αυξήθηκε το σωρευτικό πλεόνασμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΛΑΓΗΕ.
Το πλεόνασμα αυξήθηκε κατά 19 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση, κυρίως μέσω της αύξησης των εσόδων από τα δικαιώματα εκπομπής αερίων θερμοκηπίου που έφτασαν τα 34,86 εκατ. ευρώ από 27,43 εκατ. ευρώ ένα μήνα πριν.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Κομβικός ο ρόλος της αντλησιοταμίευσης στην προσπάθεια της ΔΕΗ για αναδιάταξη του παραγωγικού της δυναμικού και στροφή προς τις ΑΠΕ

Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Μανόλης Παναγιωτάκης, ανέπτυξε το όραμά του για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου της ΔΕΗ κατά την επόμενη δεκαετία, καθώς και την επανάκτηση του ηγετικού ρόλου της Επιχείρησης στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης
Όπως παρατήρησε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, της εμβληματικής εταιρείας ηλεκτρισμού, όπως την αποκάλεσε, μέχρι πρόσφατα αυτή αποτελούσε ένα καθετοποιημένο κρατικό μονοπώλιο, ενώ σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε Α.Ε., λειτουργεί ανταγωνιστικά και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Σήμερα η Επιχείρηση, υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτάκης, «έχει θέσει ως κεντρικό στρατηγικό της στόχο τη ραγδαία ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το energia.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Το ράλι των ρύπων αύξησε ήδη τα τιμολόγια ρεύματος – Χρέωση CO2 από τη ΔΕΗ, αναπροσαρμογές από τους εναλλακτικούς

Οι εικαζόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος λόγω της ραγδαίας αύξησης της τιμής των δικαιωμάτων CO2στο χρηματιστήριο ρύπων έχουν ήδη ενσκήψει στην ελληνική ηλεκτρική αγορά.
Προς ώρας οι αυξήσεις αφορούν τους μεγάλους ενεργοβόρους επαγγελματικούς καταναλωτές της Χαμηλής Τάσης και τους πελάτες της Μέσης Τάσης.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Σπάρτακος: Σχετικά με την απαίτηση της ΔΕΗ για επιστροφή αναδρομικών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Σε συνέχεια σχετικής απόφασης που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σπάρτακου (την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου), σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο πρόκειται να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για την απαράδεκτη ενέργεια της ΔΕΗ Α.Ε, να απαιτήσει, από συναδέλφους, την επιστροφή αναδρομικών από κλιμάκιο το οποίο κατά την εκτίμησή της, δεν δικαιούνταν !!!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους οποίους αφορά το συγκεκριμένο θέμα, να απευθύνονται στο Σωματείο για οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση και διευκρίνιση.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η Μελίτη υπό προϋποθέσεις προσελκύει ενδιαφέρον - Προς παράταση εβδομάδων - Ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των παρουσιάσεων από τη διοίκηση της ΔΕΗ στους υποψήφιους επενδυτές των υπό πώληση λιγνιτικών μονάδων της Μεγαλόπολης και της Φλώρινας.
Τα περίφημα management presentation που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα (3/9) με τους Τσέχους της Seven Energy που συνεργάζεται με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ολοκληρωθήκαν χθες (11/9) με τον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σηματοδοτήθηκαν από το αίτημα της κοινοπραξίας CHN Energy – Κοπελούζου για παράταση του διαγωνισμού κατά ένα ή δυο μήνες.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Γιατί αναγκάζεται να πουλά κάτω του κόστους στην λιανική;

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει η ΔΕΗ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, καθώς η σημαντική αύξηση της Οριακής Τιμής του Συστήματος στη χονδρική αγορά, πάνω από τα 70 ευρώ/MWh, την υποχρεώνει να πουλά ακόμα και με απώλειες στη λιανική, αφού περίπου το 30% του ρεύματος που διαθέτει στους πελάτες της, δεν προέρχεται από ίδια παραγωγή αλλά το προμηθεύεται από τη χονδρική.

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το businessenergy.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Σπάρτακος: Ενημέρωση και προγραμματισμός ενόψει των εξελίξεων - Προσφυγή του σωματείο κατά όσων θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας

Απόφαση να προσφύγει –κατά παντός υπευθύνου- σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά όργανα της δικαιοσύνης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανωμαλία στον ασφαλή εφοδιασμό της αγοράς με ηλεκτρική ενέργεια, έλαβε ο Σπάρτακος κατά τη σημερινή του συνεδρίαση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι τα επόμενα χρόνια, εφόσον δεν παραταθεί η διάρκεια ζωής των προς απόσυρση μονάδων του Αμυνταίου και της Καρδιάς, το ενεργειακό σύστημα της χώρας θα αντιμετωπίσει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ κινδύνους, με κατακόρυφη αύξηση τιμών στο ρεύμα και με αυξημένες πιθανότητες για μπλακ-άουτ.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η αναβάθμιση του Αμυνταίου, λύση για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας

Ενώπιον του χειρότερου σεναρίου σε ότι αφορά στον σταθμό του ΑΗΣ Αμυνταίου βρίσκεται η ΔΕΗ.
Ο χρόνος για τη λειτουργία του εργοστασίου άρχισε να μετράει αντίστροφα, καθώς οι 17.500 χιλιάδες ώρες λειτουργίας που είχε διασφαλίσει κατά παρέκκλιση της ευρωπαϊκής Οδηγίας για τους ρύπους από το 2016 και με ορίζοντα το 2023 εξαντλούνται σε 30 ημέρες από σήμερα.
Τι θα σημάνει αυτό πρακτικά;

κλικ για να διαβάσετε όλο το άρθρο από το www.worldenergynews.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου [13.09.2018]

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 167 και 185 του Νόμου 3852/10, σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 13η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα:

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Στην Κομισιόν το αίτημα παράτασης της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για τις λιγνιτικές μονάδες

Στα χέρια της Κομισιόν βρίσκεται το αίτημα για παράταση κατά ένα ή δυο μήνες της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών στο διαγωνισμό για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Όπως είναι γνωστό το αίτημα υπεβλήθη CHN Energy που διεκδικεί τις μονάδες της ΔΕΗ (Μεγαλόπολη, Μελίτη) από κοινού με τον όμιλο Κοπελούζου, αν και όπως φαίνεται δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή από 26 χώρες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν επιχειρηματική επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, στην Κοζάνη, από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2018, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Πώληση λιγιτικών μονάδων ΔΕΗ: Σε αδιέξοδο οδηγείται ο διαγωνισμός

Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται ο διαγωνισμός της ΔΕΗ για την πώληση των τριών λιγνιτικών μονάδων στη Φλώρινα και τη Μεγαλόπολη, καθώς τα ζητήματα που θέτουν οι υποψήφιοι επενδυτές στις παρουσιάσεις των υπό πώληση περιουσιακών στοιχείων αναδεικνύουν μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα για την επιβίωση των μονάδων, που κάθε άλλο παρά προοιωνίζονται την καλή έκβαση της όλης διαδικασίας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Ξεχωριστή εταιρεία "Λιγνιτική Αμυνταίου": Το project πίσω από το αίτημα της ΔΕΗ για 32 χιλιάδες ώρες

Η είδηση ότι η ΔΕΗ θέτει θέμα επάρκειας του συστήματος, προειδοποιώντας για αύξηση των τιμών στη χονδρεμπορική αγορά και ως εκ τούτου ζητεί συνέχιση για 32 χιλιάδες ώρες της κατά παρέκκλιση λειτουργίας των μονάδων της Καρδιάς και του Αμύνταιου, προκάλεσε αίσθηση.
Ιδιαίτερα για τη μονάδα της Καρδιάς που με συντελεστή ρύπων 1,8 θεωρείται ως ένα από τα πιο ρυπογόνα εργοστάσια, που δύσκολα μπορεί να επιβιώσει ήδη από το τρέχον περιβάλλον των ρύπων στα επίπεδα των 20 ευρώ ο τόνος.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Εμμ. Παναγιωτάκης: Στόχος της ΔΕΗ ο 15πλασιασμός του δυναμικού της σε ΑΠΕ με συγκράτηση του ενεργειακού κόστους

Κεφαλαιώδους σημασίας είναι για τη χώρα μας ο έλεγχος του ενεργειακού κόστους, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μιλώντας στην ημερίδα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου «SOUTHEAST EUROPE ENERGY FORUM». Όπως είπε ο ίδιος, «είναι όρος για την ανάπτυξη, το ξεπέρασμα της κρίσης, τη μείωση της ανεργίας, η αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ΑΕΠ, από το 9% που είναι σήμερα στο 12% που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός πρόσφατα, έναντι 15% του κοινοτικού μέσου όρου. Αυτό μόνο με συγκράτηση, αν όχι μείωση του ενεργειακού κόστους, μπορεί να πραγματοποιηθεί»

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Φωτοβολταϊκά και αντλησιοταμίευση οι προτεραιότητες της ΔΕΗ για τις ΑΠΕ με στόχο τα 500 MW - Συζητήσεις με την Τέρνα

Με την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων και επενδύσεις στην αντλησιοταμίευση σχεδιάζει η ΔΕΗ να δεκαπενταπλασιάσει την παραγωγή της σε ανανεώσιμη ενέργεια φθάνοντας σε εγκατεστημένη ισχύ 500 MW έως το 2022.
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, ανακοινώνοντας επίσης ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και άλλους Ομίλους για την ανάπτυξη έργων αντλησιοταμίευσης στην Κρήτη εκμεταλλευόμενοι υφιστάμενες λίμνες όπως η τεχνητή λίμνη των Ποταμών στο Αμάρι.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Πόκερ για γερά νεύρα μεταξύ ΔΕΗ και ΕΒΙΚΕΝ για τα νέα τιμολόγια και τις λιγνιτικές λόγω ανόδου των τιμών στους ρύπους

Ανοιχτό πόλεμο μεταξύ της ΔΕΗ για της ενεργοβόρου βιομηχανίας πυροδοτούν οι δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Μανόλη Παναγιωτάκη στη Θεσσαλονίκη, περί επιθετικής τακτικής εκ μέρους της βιομηχανίας κατά της ΔΕΗ.
Η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στην οποία ο κ. Παναγιωτάκης επιδιώκει την εμπλοκή των ενεργοβόρων βιομηχανιών της χώρας, αλλά και τα τιμολόγια ρεύματος της υψηλής τάσης, είναι τα δυο αλληλοεξαρτώμενα θέματα που βρίσκονται πίσω από την ανοιχτή πλέον κόντρα, η οποία αναμένεται να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, καθώς η Ένωση των μεγάλων βιομηχανικών καταναλωτών (ΕΒΙΚΕΝ) είναι αποφασισμένη και πολύ σύντομα θα προχωρήσεις σε καταγγελίες προς τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αρχές σε βάρος της ΔΕΗ.

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το worldenergynews...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για τις μετεγκαταστάσεις Ποντοκώμης, Μαυροπηγής, Ακρινής και Αναργύρων

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 διοργανώθηκε ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παρουσία Βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, εκπροσώπων των κατοίκων και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ.
Θέματα της σύσκεψης απετέλεσαν οι μετεγκαταστάσεις των οικισμών Ποντοκώμης, Μαυροπηγής, Ακρινής και Αναργύρων καθώς και άλλα θέματα – αναγκαίες ρυθμίσεις αρμοδιότητας ΥΠΕΝ.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...