.

Hydrogen Europe: Οι πρώτοι πυλώνες ορόσημο στο Βιομηχανικό Σχέδιο για την Πράσινη Συμφωνία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα τη θέση της σχετικά με δύο βασικούς πυλώνες του Βιομηχανικού Σχεδίου Πράσινης Συμφωνίας της ΕΕ: ​​τον νόμο περί καθαρής βιομηχανίας και τον νόμο περί κρίσιμων πρώτων υλών.  Ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας ορόσημο και σε επίπεδο ΕΕ για τη διασφάλιση του δικού μας βιώσιμου ενεργειακού μέλλοντος, έχουν επίσης τεθεί σε εφαρμογή τα αρχικά σχέδια για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Υδρογόνου.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κοζάνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μετεγκατάσταση Ποντοκώμης

Συνάντηση με κεντρικό θέμα συζήτησης τη μετεγκατάσταση Ποντοκώμης σε υλοποίηση σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2022, στο Δημαρχείο Κοζάνης, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου, Λάζαρου Μαλούτα. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι βουλευτές Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Γιώργος Αμανατίδης και Καλλιόπη Βέττα, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης, Γιώργος Βαβλιάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Μάρκος Φλώρος, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης, Μιχάλης Πεχλιβανίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ποντοκώμης, Πηλιανίδης Γεώργιος, καθώς και ο εκπρόσωπος των κατοίκων για τα θέματα μετεγκατάστασης και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΤΕΕ Δημήτρης Μαυροματίδης. 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η συζητηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κοζάνης για τις αναγκαίες ενέργειες για τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης (εισήγηση - ρεπορτάζ)

Η τοποθέτηση με παρουσίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας της 16.12.2022 όπου συζητήθηκαν οι αναγκαίες ενέργειες των φορέων με λήψη απόφασης του Περιφερειαού Συμβουλίου, σε υλοποίηση απόφασης διευρυμένου Τοπικού Συμβουλίου (Λαϊκής Συνέλευσης) Ποντοκώμης 18.09.2022 και κατόπιν σχετικής απόφασης και του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όπου γίνεται ανάλυση και προτείνεται: 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης "Αναγκαίες παρεμβάσεις και συντονισμός για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετεγκατάστασης Ποντοκώμης"

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης με θέμα "Αναγκαίες παρεμβάσεις και συντονισμός για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετεγκατάστασης Ποντοκώμης" δίνεται παρακάτω όπως συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση (εδω αναλυτικα):


Στην Κοζάνη, σήμερα την 28η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης συνήλθε...

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Ακρινή Κοζάνης - 72% υπέρ της Μετεγκατάστασης!

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, το δημοψήφισμα στην Κοινότητα της Ακρινής.Τα ερωτήματα ήταν "Μετεγκατάσταση ή εναλλακτικό σχέδιο της Κυβέρνησης", με το 72% να ψηφίζει «Μετεγκατάσταση» και το 25% «Εναλλακτικό σχέδιο κυβέρνησης». Πιο συγκεκριμένα 466 κάτοικοι ψήφισαν την «Μετεγκατάσταση», 164 το «Εναλλακτικό σχέδιο κυβέρνησης», ενώ 7 ψήφοι ήταν τα λευκά και 3 βγήκαν άκυροι. www.kozani.tv

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Στον “αέρα” την τελευταία στιγμή το δημοψήφισμα της Ακρινής

Στον “αέρα” βρίσκεται, πλέον, το προγραμματισμένο για αύριο, Κυριακή, δημοψήφισμα των κατοίκων της Ακρινής με αντικείμενο την επιλογή είτε της συνέχισης του αγώνα για τη μετεγκατάσταση του οικισμού, είτε του εναλλακτικού σχεδίου που έχει προτείνει η κυβέρνηση. 
Η σημαντική, αναμφίβολα, αυτή εξέλιξη φέρνει τα…πάνω-κάτω επί της ίδιας της ουσίας του ερωτήματος στο αυριανό δημοψήφισμα, καθώς, εάν και εφόσον το Συμβούλιο της Επικρατείας υποχρεώνει την κυβέρνηση να εφαρμόσει, σε κάθε περίπτωση, τον νόμο Παπακωνσταντίνου για τη μετεγκατάσταση, ακυρώνεται, πρακτικά, η εναλλακτική επιλογή του “πράσινου χωριού” την οποία έχει υποσχεθεί και προωθεί η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Οι εξελίξεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής

του Π. Τσαρτσιανίδη από το kozani.tv...

Το συμβούλιο της επικρατείας δέχτηκε την προσφυγή του Συλλόγου Περιβάλλοντος και κατοίκων για το θέμα της μετεγκατάστασης του χωριού. Πρόκειται για μια απόφαση σταθμό για την πολύπαθη κοινότητά και το μέλλον της αλλά και για τη μακροχρόνια ανάλγητη στάση της εξουσίας, η οποία δεν εφάρμοσε το νόμο που η ίδια ψήφισε εδώ και σχεδόν δώδεκα χρόνια!
    Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ του kozani.tv :

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Oι αναγκαίες ενέργειες σε θεσμικό επίπεδο για τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης

Μια συνέντευξη για τη μετεγκατάσταση Ποντοκώμης με τον Μαυρίδη Κώστα για την τηλεόραση του Flash και το τι προτείνεται για να αρθολύη τα προβλήματα που ανέκυψαν με τη μετεγκατάσταση. Η Ποντοκώμη είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος και τα λάθη μπορούν να διορθωθούν αρκεί να υπάρχει θέληση και κοινός νους αναφορικά με την πρόβλεψη ισοπέδωσης του οικισμού.


κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης της Τοπικής Κοινωνίας της Ποντοκώμης για τα προβλήματα της μετεγκατάστασης

Η τοποθέτηση του Μαυροματίδη Δημήτρη σε υλοποίηση απόφασης διευρυμένου Τοπικού Συμβουλίου (Λαϊκής Συνέλευσης) Ποντοκώμης 18.09.2022 όπου γίνεται ανάλυση και προτείνεται: -Η πρόβλεψη του της & 6.4.7 του Ν. 4956 (ΦΕΚ Α 140/19.7.2022) “Κύρωση της Προγραμματικής Σύμβασης της παρ. 4 του άρθρου 155 του ν. 4759/2020 μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των ανωνύμων εταιρειών με διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.» και «ΔΕΗ Α.Ε.»” 6.4.7. όπου προβλέπεται ότι «Εκ των εκτάσεων που περιλαμβάνονται στις Γαίες Μεταλιγνιτικής Αξιοποίησης, οι εκτάσεις των Οικισμών …Ποντοκώμης …

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Γ. Αμανατίδης: "Υπογειοποίηση πυλώνων στην Ποντοκώμη και συμμετοχή των πολιτών στα μεγάλα έργα ΑΠΕ στην περιοχή"

Σε πρόσφατη συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη στο γραφείο του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Γιώργου Στάσση, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Γιάννη Κοπανάκη και του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή και ειδικότερα:

1. Η υπογειοποίηση των γραμμών υψηλής τάσης που διασχίζουν το νέο οικισμό της Ποντοκώμης.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

H Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. και ΔΕΗ Α.Ε.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4956/2022 (ΦΕΚ 140/Α/19-7-2022)

Κύρωση της Προγραμματικής Σύμβασης της παρ. 4 του άρθρου 155 του ν. 4759/2020 μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των ανωνύμων εταιρειών με διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.» και «ΔΕΗ Α.Ε.».

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Τα μεγάλα λάθη στην ενεργειακή πολιτική

Η ενεργειακή κρίση της Ε.Ε. είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα της δήθεν «Πράσινης» πολιτικής και η πανδημία βόλεψε μια χαρά τις κυβερνήσεις των χωρών της Ε.Ε. να κρατούν τους λαούς τους κοινωνικά περιορισμένους για να μην τις «πάρουν με τις πέτρες», (όπως είχε πει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ο τότε πρωθυπουργός). Είναι εντελώς κακή διοίκηση να βάζει κανείς όλα τ’ αυγά σ’ ένα καλάθι και οι κυβερνήσεις της ΕΕ, με τη δήθεν «Πράσινη» πολιτική, έβαλαν όλα τ’ αυγά στο καλάθι των «Α»ΠΕ. Κι ας μη λάμπει ο ήλιος πολλές ώρες, ας είναι οι άνεμοι ευμετάβλητοι έως εντελώς εξαφανισμένοι, όπως διδάσκουν τα Ομηρικά Έπη με τη Θυσία της Ιφιγένειας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Η «Πράσινη» Ανάπτυξη έφερε «Πράσινη Ακρίβεια», «Πράσινη Πείνα», «Πράσινη Παγωνιά», «Πράσινη Φτώχεια»!

Πάνω κι απ’ τα 500, στα 508,44€/MWh πέταξε η μέγιστη τιμή στο Χρηματιστήριο Ενέργειας για τις 21/12/2021, στα 542,50€/MWh για τις 22/12, με τις «ευλογίες» τόσο της κυβέρνησης όσο και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Στα 342,35€/MWh η μέση τιμή ημέρας στις 21/12, η τιμή στην οποία αγοράζουν οι πάροχοι για να πουλήσουν στη λιανική αγορά. Και στο εντελώς εξωφρενικό 415,94€/MWh για τις 22/12! 21,5% αύξηση σε μια μέρα! Από ρεκόρ σε ρεκόρ πετά η τιμή του φυσικού αερίου, έχοντας αυξηθεί πέντε φορές απ’ τα υψηλά επίπεδα του 2019. Πόσο θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου; Ήδη αυξάνονται οι τιμές των λιπασμάτων. Τι θα συμβεί, μετά τις γιορτές, στις τιμές των τροφίμων, των φαρμάκων κι όλων των προϊόντων; Τι θα συμβεί στους λογαριασμούς θέρμανσης, μια που οι πολιτικοί υπερφορολόγησαν το πετρέλαιο θέρμανσης, προκειμένου να στρέψουν τους πολίτες στο φυσικό αέριο; Η δήθεν «Πράσινη» και στην πράξη κατάμαυρη «μετάβαση» φέρνει ένα σαρωτικό κύμα «Πράσινης Φτώχειας».

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Green Tank: Εξελίξεις της Δίκαιης Μετάβασης σε Ελλάδα και Ευρώπη (12/2021)

Η Δίκαιη Μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών είναι το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας για ολόκληρη την Ευρώπη και βασικός πυλώνας της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας. Η απεξάρτηση από τον λιγνίτη και η στροφή του παραγωγικού μοντέλου σε βιώσιμη κατεύθυνση αποτελούν τη σημαντικότερη σύγχρονη αναπτυξιακή πρόκληση για τη χώρα. Καθώς οι εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα μετάβασης σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαρκείς, με αυτό το newsletter επιδιώκουμε να ενημερώσουμε για τις σημαντικότερες από αυτές στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για μια κοινωνικά δίκαιη στροφή του παραγωγικού μοντέλου στις λιγνιτικές περιοχές της χώρας.


κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Δημοσιεύθηκε ο Ν. 4872/2021 για Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και Μεταβαση ΑΕ

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ (Τεύχος A’ 247/10.12.2021) για το νόμο 4872 που αφορά τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης. Ο νόμος περιλαμβάνει και τη δημιουργία της ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΕ. 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Το νέο Ελντοράντο με φόντο τη διάσωση του πλανήτη

Τα δικαιώματα των ρύπων CO2 ήταν μια άγνωστη συνισταμένη μέχρι πρότινος στο ευρύ κοινό. Όμως καθώς συνειδητοποιούμε όλοι ότι το ράλι στην τιμή των δικαιωμάτων ρύπων CO2 διεθνώς είναι ένας από τους λόγους που έχουν οδηγήσει στα ύψη τις τιμές ενέργειας, αρχίζουμε και προσεγγίζουμε με μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία το κεφάλαιο που ακούει στο όνομα, άνθρακας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Έντονη κινητικότητα για υπογειοποίηση των γραμμών Υπερυψηλής Τάσης στη νέα θέση της Ποντοκώμης

Το σημαντικό θέμα υπογειοποίησης των γραμμών Υπερυψηλής Τάσης στην περιοχή του νέου οικισμού Ποντοκώμης Δήμου Κοζάνης ήταν το αντικείμενο συνάντησης που διοργάνωσε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης, με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Οι στέγες του Βερολίνου έχουν πιο πολύ ήλιο απ’ την Κοζάνη; (του Χρήστου Κολοβού)

1. Στις 17/6/2021 η τοπική Βουλή του κρατιδίου του Βερολίνου πέρασε ένα νέο νόμο, που καθιστά υποχρεωτική από το 2023 την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο τουλάχιστον 30% της οροφής κάθε νεόδμητου κτηρίου. Η υποχρέωση ισχύει επίσης για υφιστάμενα κτήρια, σε περίπτωση θεμελιώδους ανακαίνισης της στέγης [1].

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

"Εκτόξευση" χαρτοφυλακίου για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες - Πήρε από τη ΡΑΕ Βεβαιώσεις Παραγωγού για 1,9 Γιγαβάτ στη Δ. Μακεδονία

Σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού της πλάνου που αφορά την εγκατάσταση πολύ μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων σε εκτάσεις του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας έκανε χθες η ΔΕΗ Ανανεώσιμες. 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Ρόλο κλειδί στην απολιγνιτοποίηση αναλαμβάνει η Εγνατία Οδός ΑΕ

Ενεργό ρόλο στο μακράς πνοής αναπτυξιακό σχέδιο για την απολιγνιτοποίηση των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας αναλαμβάνει η Εγνατία Οδός ΑΕ. Με βάση το επικαιροποιημένο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης που κατατέθηκε χθες στην βουλή,  συστήνεται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ νέος εξειδικευμένος φορέας με την επωνυμία «Μετάβαση Α.Ε.».

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Μελέτη Παγκόσμιας Τράπεζας για τη μεταλιγνιτική περίοδο στη Δυτική Μακεδονία (A Road Map for a Managed Transition of Coal-Dependent Regions in Western Macedonia)

Η μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που η υλοποίηση της διήρκεσε 20 μήνες και παραδόθηκε τον Ιούνιο του 2020. 

Η μελέτη ανατέθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και περιλαμβάνει τα ακόλουθα παραδοτέα: 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

ΕΛΠΙΔΑ: "Επί τον τύπον των ήλων. Η ώρα της αλήθειας για μια ΑΔΙΚΗ Κυβερνητική απόφαση και έναν ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Περιφερειάρχη"

Με το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο έπεσε η αυλαία του προδιαγεγραμμένου καταστροφικού τέλους της Δυτικής Μακεδονίας. 

Ενός τέλους που παίχτηκε με μια τριλογία εμπαιγμού, της Περιφέρειας και των πολιτών της

Πρώτη πράξη της τριλογίας η πρόχειρη και άδικη για τη Δυτική Μακεδονία, απόφαση του Πρωθυπουργού, για κλείσιμο όλων των Λιγνιτικών Μονάδων το 2023, στο βωμό εξυπηρέτησης συμφερόντων στον τομέα της Ενέργειας. 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Επικαιροποιημένο Master Plan Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

To "Επικαιροποιημένο Master Plan Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας" όπως κατατέθηκε στη Βουλή σύμφωνα με Ανακοίνωση του ΥΠΕΝ δίνεται παρακάτω. Επισημαίνεται ότι "...η κατάρτιση του ΣΔΑΜ δεν απορρέει από το υπό διαμόρφωση δίκαιο της Ε.Ε. (θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο προγραμματικής περιόδου 2021-2027) και πλην της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου που προσδιορίζει το περιεχόμενό, τους μηχανισμούς και τις διαδικασίες κατάρτισής του, δεν προβλέπεται από άλλον νομοθετικό κανόνα εθνικού δικαίου. Περαιτέρω, με δεδομένο ότι κύρια πηγή χρηματοδότησης της Δίκαιης Μετάβασης είναι η Ε.Ε., καθίσταται σαφές ότι το ΣΔΑΜ έχει δυναμικό χαρακτήρα και για τον λόγο αυτόν θα προσαρμόζεται ακολουθώντας την πρόοδο του σχεδιασμού του ΕΣΠΑ και του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027..."

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

ΥΠΕΝ: Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος για την απολιγνιτοποίηση στη Βουλή

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής συζητήθηκε σήμερα το masterplan για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών, σε συνέχεια της παρουσίασής του στο Υπουργικό Συμβούλιο τη Δευτέρα, προκειμένου να ληφθούν υπόψη και οι απόψεις των βουλευτών, καθώς –όπως άλλωστε  τόνισε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας –και πρόεδρος της Κυβερνητικής Επιτροπής για την απολιγνιτοποίηση- κ. Κωστής Χατζηδάκης, πρόκειται για ένα «κείμενο αναφοράς, που είναι όμως δυναμικό και εξελισσόμενο».

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...

Προσθήκη των Περιφερειών Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου στο Μηχανισμό Δίκαιης Μετάβασης

Στο άρθρο "Αυτά τα νομοσχέδια συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο" του Έθνους αναφέρεται: "Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Χατζηδάκης, παρουσίασε πρόταση για τροποποίηση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου ως προς τη συγκρότηση της Κυβερνητικής Επιτροπής για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή 


Η τροποποίηση αφορά τα παρακάτω σημεία: 

κλικ για πλήρη ανάγνωση ή για το σχόλιο σας...