.

Δελτίο Τύπου Πτολεμαϊδας: Ο αγωγός τηλεθέρμανσης αποτελεί αξία και όχι εμπόδιο

Επειδή συνεχίζεται η ακατανόητη αντιπαράθεση σχετικά με τον αγωγό μεταφοράς θερμότητας για την σύνδεση με τον ΑΗΣ Καρδιάς, ο Δήμος Πτολεμαΐδας , για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει ότι:

1. Υποστηρίζει το δίκαιο αίτημα της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης.

2. Το έργο της Τηλεθέρμανσης μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε πριν από την έγκριση της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης, και οι αδειοδοτήσεις που εκδόθηκαν από τον Δήμο Υψηλάντη ήταν υποχρεωτικές, στα πλαίσια της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης που κηρύχθηκε με την 47/2007 Απόφαση Πρωτοδικείου Κοζάνης.

3. Το δίκτυο Τηλεθέρμανσης, όπως και όλα τα άλλα δίκτυα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή (ΟΣΕ, δίκτυα ΔΕΗ, αγωγοί μεταφοράς νερού κλπ.) σε καμία περίπτωση δεν επηρρεάζουν και δεν περιπλέκουν την ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και η ΔΕΗ ουδέποτε έθεσε τέτοιο θέμα.

Επαναλαμβάνουμε προς όλους τους δημότες του Λεκανοπεδίου ότι η Τηλεθέρμανση στα 16 χρόνια λειτουργίας της απέδειξε ότι αποτελεί αξία και όχι εμπόδιο , διότι αναβαθμίζει τις περιοχές στις οποίες αναπτύσσεται και δίνει νέες δυνατότητες στα αγροκτήματα και τους οικισμούς που γειτνιάζουν με αυτήν .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου