.

Δελτίο Τύπου Σπάρτακου για κινητοποιήσεις και δικαστικές διώξεις


Σε μία εποχή κρίσιμη και δύσκολη για τα ενεργειακά ζητήματα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εξακολουθεί –ανένδοτα και περισσότερο μαχητικά- να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Το πλαίσιο που έχει βάλει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για το επόμενο χρονικό διάστημα, σαφώς και μας βρίσκει σύμφωνους και έτοιμους για κάθε τι που πρόκειται να δρομολογηθεί, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, επιδιώκοντας τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τον οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει αποτελεσματικά, ζητήματα, όπως η κατασκευή της Μονάδας στην Φλώρινα από τη ΔΕΗ, καθώς και η πρόσληψη των επιτυχόντων του διαγωνισμού της ΔΕΗ, προχώρησε στην εξουσιοδότηση της εκτελεστικής του επιτροπής κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, ώστε να αναλάβει πρωτοβουλίες σε σχέση πάντα με την απόφαση της ΓΕΝΟΠ, μετά και την απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ για 2.300 νέες προσλήψεις για την περίοδο 2009-2010.
Στόχος δεν είναι άλλος από το να προγραμματιστούν άμεσα δράσεις – κινητοποιήσεις, τόσο στο Νομό Κοζάνης όσο και στον Νομό της Φλώρινας, όπου με την συμμετοχή και της τοπικής κοινωνίας θα μπορέσει να υπάρξει μία αποτελεσματική κίνηση, που θα δικαιώσει τις προσδοκίες και τα δίκαια αιτήματα των εμπλεκομένων.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προγραμματιστούν συγκεκριμένες δράσεις για τους δύο Νομούς, για τις οποίες και θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση.
Καλούμε τις τοπικές κοινωνίες να βρίσκονται μαζί μας στις επάλξεις, να επαγρυπνούν και να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε, προκειμένου για μία ακόμα φορά να πετύχουμε τον στόχο μας.
Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε καταφέρει πολλά. Μπορούμε ακόμα περισσότερα.
Στο σημείο αυτό, δεν θα μπορούσαμε να μην καταδικάσουμε την απόφαση του δικαστηρίου για τους 6 συλληφθέντες κατοίκους του Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, καθώς εκτίμησή μας (όπως και εκτίμηση όλων) είναι ότι στο πρόσωπό τους καταδικάζεται ολόκληρη η τοπική κοινωνία. Καταδικαζόμαστε όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα και υφιστάμεθα αρνητικές συνέπειες από τη δραστηριότητα της ΔΕΗ στην περιοχή.
Οι κοινωνικοί αγώνες δεν δικάζονται και δεν σταματούν με καμία απόφαση δικαστηρίου, ειδικά αν έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή των κατοίκων του τόπου μας, την προοπτική και το μέλλον της περιοχής μας,

Γραφείο Τύπου
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου