.

Σπάρτακος: Σύμβουλοι της ΔΕΗ "προωθούνται" σε ανταγωνιστικές εταιρείες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ¨ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ¨ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Τελευταία γεγονότα στον τομέα της Ενέργειας έρχονται περίτρανα να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά υποθέσεις και υποψίες του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που στο πέρασμα του χρόνου δικαιώθηκε πάνω σε μία σειρά ζητημάτων, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με την Ενέργεια, τη ΔΕΗ, τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία.
Ενώ καλά-καλά δε στέγνωσε το μελάνι στην τελευταία μας επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Π. Αθανασόπουλο, τα τελευταία νέα έρχονται να επιβεβαιώσουν τη θέση μας (που εκφράστηκε και στην επιστολή αυτή), ότι «ενδεχομένως, κύκλοι και παράγοντες εκτός και εντός της Επιχείρησης φαίνεται να επιδεικνύουν σκοπιμότητα και οικονομικά συμφέροντα να επιβουλεύονται και να προσβλέπουν στο κλείσιμο των λιγνιτικών σταθμών και κατ΄επέκταση στη διάλυση της ΔΕΗ…». Την επιβεβαίωση έρχεται να δώσει η ¨προαγωγή¨ του κυρίου Γιώργου Πεπόνη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της EGL Hellas (πρόκειται για την θυγατρική της EGL Group που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια να δραστηριοποιείται με άδεια εισαγωγής και εμπορίας και που τώρα πλέον εισέρχεται και στην διαδικασία παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας), από τη θέση του Συμβούλου του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Χατζηαργυρίου σε θέματα μονοπωλιακών δραστηριοτήτων.
Το τελευταίο αυτό συμβάν και το γεγονός ότι βλέπουμε με πολύ μεγάλη ευκολία πρώην κορυφαία και καλοπληρωμένα στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να καταλαμβάνουν πόστα σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, σίγουρα προκαλεί την ανησυχία και τον προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ ταυτόχρονα έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι κάποιοι επιβουλεύονται την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου