.

Εντάχθηκε το έργο της μεταφοράς των Πυλώνων της ΖΕΠ στο επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ

Το έργο της μεταφοράς των Πυλώνων στην ΖΕΠ εντάχθηκε στο επενδυτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Το παραπάνω έκανε γνωστό στο Δήμαρχο Κοζάνης Πάρι Κουκουλοπουλο, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του.

Το έργο αφορά την μεταφορά των πυλώνων, δυτικά της Κοζάνης, που χωρίζουν την ΖΕΠ από την πόλη και περνάνε πάνω από την νέα επέκταση της τέμνοντας ένα κομμάτι της έκτασης που έχει χωροθετήσει ο Δήμος για την μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης.

Να θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος, πριν ένα μήνα, ενημερώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε αναφερθεί στη δρομολόγηση του έργου μετά από τις σχετικές διαβεβαιώσεις του που έλαβε από τον πρόεδρο της ΔΕΗ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τεράστιο σε κόστος και σημασία έργο γιατί σηματοδοτεί την πραγματική βούληση για την μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης και ταυτόχρονα την ομαλή διάνοιξη του ορυχείου Ποντοκώμης καθώς και την νέα μονάδα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας «Πτολ/δα V».

Το έργο αφορά την μεταφορά πυλώνων σε ένα μήκος 20χιλ. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 20 εκ ευρώ.

Ο Δήμαρχος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή καθώς και τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ Αθανασόπουλο.

Σημ.: Η φωτογραφία είναι από τον Πρωινό Λόγο

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου