.

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τις Εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

1 ~ 2 Σεπτεμβρίου 2009
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Χανιά
Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και του ΚΑΜ, διοργανώνει στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2009 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τις Εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και η συμμετοχή του κοινού στις εργασίες του είναι ελεύθερη, αποτελείται από 6 διαφορετικές ενότητες με θεματολογία: «Συστήματα ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας 1 και 2», «Θεολογία και Περιβάλλον», «Βιώσιμο Κτίριο», «Βιομάζα και Βιοενέργεια», «Ενέργεια, Περιβάλλον και Δίκαιο».
Η επίσημη έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009, στις 9 π.μ.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου, και συγκεκριμένα το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, θα δοθεί συναυλία στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου των Χανίων από την 50μελή καταξιωμένη Χορωδία και Ορχήστρα Νέων του Πολιτιστικού Σωματείου «Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος», της ομώνυμης ενορίας της Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του μουσικού και Καθηγητή Θεολογίας στο Α.Π.Θ., κ. Χρυσόστομου Σταμούλη.
Στη συναυλία με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» θα ακουστούν μουσική και τραγούδια γνωστών συνθετών όπως: Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Κουγιουμτζή, Δημήτρη Λάγιου, Μίκη Θεοδωράκη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Χρυσοστομου Σταμούλη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Χρίστου Τσιαμούλη, Απόστολου Καλδάρα και Γιώργου Καλογήρου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική θυρίδα imktag@otenet.gr. Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του ΚΑΜ: www.kam-arsenali.gr.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου