.

ΓΕΝΟΠ: "Κύριε Αθανασόπουλε όσο κι αν προσπαθείς να κρυφτείς δεν μπορείς …"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 26/8/09

ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ...
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ.
ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχουμε ασκήσει έντονη κριτική σε μία σειρά ενέργειες και αποφάσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Είναι επίσης αλήθεια ότι κάθε φορά που το κάναμε δεν το κάναμε με χαρά αλλά απεναντίας μας διακατείχε έντονη θλίψη για το ότι αναγκαζόμαστε δημόσια να συγκρουόμαστε.

Συνειδητά, ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχουμε επιλέξει να γνωστοποιούμε την θέση μας ή την διαφωνία μας (εξάλλου αυτό επιβάλει η Δημοκρατία ) ιδιαίτερα στα σημαντικά ζητήματα και αυτό γιατί οι αποφάσεις του κ. Αθανασόπουλου αλλά και της Κυβέρνησης δεν αφορούν τον ίδιο αλλά την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού.

Συνεπώς όλοι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να κρίνονται για τις πράξεις και τις αποφάσεις τους.

Ο κ. Αθανασόπουλος με την στάση του, με μία σειρά ενέργειες και αποφάσεις του, έχει προκαλέσει ξανά και ξανά τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλά και τον Ελληνικό Λαό.

Χθες με ένα ακόμα απαράδεκτο Δελτίο Τύπου μέσω του οποίου όχι μόνο προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα αλλά ακόμα χειρότερα παραπληροφόρησε τον Ελληνικό Λαό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε λόγο για παντελή έλλειψη σοβαρότητας και όχι μόνο. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Ο κ. Αθανασόπουλος ο οποίος είναι βαθύτατα εκτεθειμένος για την στάση του όχι μόνο απέναντι στην κατασκευή της Μονάδας Μεγαλόπολη V αλλά για το σύνολο του επενδυτικού προγράμματος της ΔΕΗ επιχείρησε χθες να αποστασιοποιηθεί από τις ευθύνες που έχει, λέγοντας στην ουσία ότι ο ίδιος ήθελε να γίνει η Μονάδα, ότι ο ίδιος έβαλε όρους όσο αφορά το τίμημα και ότι διασφάλισε την Επιχείρηση από την έγερση απαιτήσεων του αναδόχου !

Ταυτοχρόνως πέρα από το τεράστιο αυτό ψέμα πήγε ακόμα παραπέρα αφήνοντας αιχμές κατά της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κάνοντας λόγο για «δυσεξήγητη στάση».

Κύριε Αθανασόπουλε ΝΤΡΟΠΗ !

ΜΉΠΩΣ δεν έχετε καταλάβει ότι είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος στη μεγαλύτερη Δημόσια Επιχείρηση της χώρας ;

Αλήθεια ήταν δυσεξήγητη η στάση της ΓΕΝΟΠ όταν συμφωνούσε με την κατασκευή των Μονάδων Παραγωγής που προβλεπόταν στο Επενδυτικό Πρόγραμμα ;

Ø Ποιού είναι δυσεξήγητη η στάση ;

Της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που με νύχια και με δόντια υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Επιχείρησης του Ελληνικού Λαού , μην διστάζοντας να συγκρουστεί με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να κάνει τις βρωμοδουλειές του σε βάρος της Επιχείρησης η η δικιά σας ;

Ø Ποιού είναι δυσεξήγητη η στάση ;

Της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που υπερασπίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ Μονάδα - Μονάδα ή η δικιά σας που μέσα σε 6 μήνες το εγκαταλείψατε πλήρως όλο μα όλο, κάνοντάς το κουρελού γιατί έτσι βολεύει τους κρατικοδίαιτους ψευτοεπενδυτές ;

• Πείτε μας κύριε Αθανασόπουλε τι ισχύει; Τι δεν έχει αλλάξει από το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ που εξαγγείλατε τον Νοέμβριο του 2008 ;;

• Πείτε μας ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ισχύουν αυτά που είχατε εξαγγείλει και δεσμευθεί μόλις πριν 6 μήνες ;

•Τι λέγατε για την Μελίτη πριν 4 μήνες και τι λέτε σήμερα και γιατί ;

• Τι λέγατε για την Μεγαλόπολη και τι επιχειρήσατε να κάνετε ;

• Τι λέγατε για την Πτολεμαΐδα και πότε πήγατε το έτος ένταξης της ;

Αρκετά κ. Αθανασόπουλε ....

ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Είναι ντροπή σας να κάνετε λόγο για δυσεξήγητη στάση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Ποια είναι η δυσεξήγητη στάση ;

Το ότι κάναμε το αυτονόητο ;

Το ότι κάναμε αυτό που θα έκανε ο κάθε συνδικαλιστής, ο κάθε εργαζόμενος ο κάθε πολίτης ;

Το ότι εμποδίσαμε την Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να σας αποτρέψουμε να ματαιώσετε τον διαγωνισμό ώστε να μην μας αρπάξουν οι Ιδιώτες την Μονάδα ;

Ποιο είναι δυσεξήγητο το ότι παρεμβήκαμε δυναμικά για να μην χάσουμε και αυτή τη Μονάδα ; Για να καταφέρει επιτέλους να φτιάξει και η ΔΕΗ κάποια; ( 6 φτιάχνουν οι ιδιώτες πέρα από τις 3 που κατέχουν Κύριε Αθανασόπουλε και ανησυχούν μην τυχόν οι Μονάδες τους δεν δουλέψουν ειδικά τώρα που έπεσαν έξω στα ποια θα είναι η ζήτηση τα επόμενα χρόνια... - για αυτό και όπως ξέρετε καλά πάρα πολύ καλά απαιτούν να μην υλοποιηθεί το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ !! ) .

Μήπως τους κάνετε το χατίρι ;

Σας ξαναρωτάμε κύριε Αθανασόπουλε : Γιατί μέσα σε 6 μήνες δεν ισχύει τίποτα απολύτως σε σχέση με το επενδυτικό μας πρόγραμμα ;

•Τι έγινε ξαφνικά και όλα άλλαξαν ;

•Γιατί δεν δόθηκε καμία προσφορά για την Μονάδα Μελίτη ΙΙ ;

•Τώρα ξαφνικά είδατε ότι ο αγωγός φυσικού αερίου (άλλα λέγατε μέχρι προχθές ) δεν θα είναι έγκαιρα στη Μεγαλόπολη ;

• Τώρα είδατε ότι οι γραμμές Μεταφοράς επίσης δεν θα είναι έτοιμες ;

ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ;

Ποιανού είναι λοιπόν δυσεξήγητη η στάση ; Της ΓΕΝΟΠ ή η δική σας ;

Ποιος ήθελε τη Μονάδα εσείς η ΓΕΝΟΠ ;

ΟΧΙ Κύριε Αθανασόπουλε, Εσείς δεν την θέλατε.

Θέλατε να την χαρίσετε στους ιδιώτες.

Γι αυτό τον λόγο και είχατε έτοιμη εισήγηση (μοιρασμένη στα Μέλη του Διοικ. Συμβουλίου - με αυτήν πήγατε στην Συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου στις 28 Ιουλίου ) ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!

Γι αυτό η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έκανε παρέμβαση .

Γι αυτό και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σας εμπόδισε (και ευτυχώς) γιατί σήμερα δεν θα είχαμε Μονάδα .

Εάν παρέμεινε η Μονάδα σήμερα στην ΔΕΗ παρέμεινε τόσο από την δυσεξήγητη στάση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όσο και από την δυσεξήγητη στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας.

ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΞΗΓΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΜΚΘ 6950 24/7/09 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΜΕ .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου