.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τη Μεγαλόπολη V

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με την δυναμική της αντίδραση στο ΔΣ της ΔΕΗ στις 28 Ιουλίου ματαίωσε τα σχέδια όλων εκείνων που επεδίωκαν την ακύρωση του διαγωνισμού και κατ επέκταση την ματαίωση της κατασκευής της Μονάδας στην Μεγαλόπολη.

Στη συνέχεια η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το άνοιγμα των προσφορών του διαγωνισμού γεγονός που σημαίνει ένα βήμα μπροστά στην κατεύθυνση της κατασκευής της μονάδας.
Όμως η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν εφησυχάζει. Είναι σε ετοιμότητα και παρακολουθεί τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σε καμία περίπτωση δεν παρενέβη και δεν θα παρέμβει στις διαπραγματεύσεις (άλλωστε δεν έχει καμία αρμοδιότητα). Η μόνη της αγωνία είναι να ολοκληρωθούν με επιτυχία έτσι ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η κατασκευή της μονάδας, την οποία τόση ανάγκη έχει η ΔΕΗ και η Εθνική μας Οικονομία.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί την ΔΕΗ και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον μειοδότη του εν λόγω διαγωνισμού που τόσα έχει ωφεληθεί από την πολύχρονη συνεργασία του με την ΔΕΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι πραγματικά θέλουν την κατασκευή της μονάδας και δεν παίζουν παιχνίδια σε βάρος της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού. Ζητάμε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μέσα στα πλαίσια του νόμου και να συμφωνήσουν στην άμεση έναρξη κατασκευής της μονάδας .

Ο χρόνος δεν είναι ουδέτερος.

Όσο η ΔΕΗ καθυστερεί τόσο δίνεται χώρος στους ανταγωνιστές της και τόσο κινδυνεύει η υλοποίηση του δικού της επενδυτικού προγράμματος.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου