.

Επιστολή προς πολιτικούς αρχηγούς δημάρχου Πτολεμαϊδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Επιστολές προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετείχαν στην τηλεμαχία της περασμένης Δευτέρας απέστειλε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης σχετικά με την ερώτηση που υπέβαλε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη για «έναν καρκίνο σε κάθε σπίτι στην Πτολεμαϊδα».

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Ολόκληρη η κοινωνία της Πτολεμαϊδας είναι αναστατωμένη και βαθύτατα πικραμένη από την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών από την ερώτηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Σίας Κοσιώνη σχετικά «με έναν καρκίνο σε κάθε σπίτι της Πτολεμαϊδας».

Η αναφορά αυτή και μάλιστα χωρίς την παράθεση των ανάλογων στοιχείων προς τεκμηρίωση είναι άκρως απαράδεκτη, αντιβαίνει τους στοιχειώδεις κανόνες της δεοντολογίας, θέτει σε κίνδυνο την ανάπτυξη μιας ολόκληρης περιοχής που αν μη τι άλλο στηρίζει εδώ και δεκαετίες με τον ιδρώτα και το αίμα της κατά την εκτέλεση του καθήκοντος την ενεργειακή επάρκεια της χώρας. Τέλος, προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των κατοίκων της περιοχής μας.

Το αίτημά μας για επανόρθωση των όσων ειπώθηκαν προς το κρατικό κανάλι δεν ικανοποιήθηκε, κάτι που έχει εξοργίσει το λαός της περιοχής μας.

Κύριε πρόεδρε, επειδή ο τόπος αυτός έχει αρκετά πληγωθεί, παρακαλούμε να αντικρούσετε δημόσια τους πρωτοφανείς αυτούς ισχυρισμούς σε βάρος της Πτολεμαϊδας, οι οποίοι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και να τοποθετήσετε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου