.

Σπάρτακος: Κινητοποιήσεις για νέες μονάδες και νέες θέσεις εργασίας

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Μπροστά από την πύλη του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας θα ¨επικαιροποιήσουν¨, το πρωί της Τετάρτης, στελέχη και μέλη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την πρόθεσή τους να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για θετικές εξελίξεις, σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την Επιχείρηση, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία. Περεταίρω στόχος της κινητοποίησης είναι το να πετύχει να φέρει τα ζητήματα αυτά στο τραπέζι της συζήτησης κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα υπό τον νέο Πρόεδρο κύριο Αρθούρο Ζερβό.
→ Η άμεση διακήρυξη των Μονάδων Πτολεμαΐδα 5 και Μελίτη 2
→ Η άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων του διαγωνισμού και
→ Η άμεση προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας, παραμένουν, στην παρούσα χρονική στιγμή, βασικές διεκδικήσεις του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που προαναγγέλλοντας νέο δυναμικότερο κύκλο δραστηριοτήτων - κινητοποιήσεων καλεί: φορείς, εργαζόμενους, επιτυχόντες του διαγωνισμού, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, να συμμετέχουν ουσιαστικά γιατί Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ενώ από ότι φαίνεται και οι ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λάβουν διαστάσεις αλλά να ¨χτυπηθούν¨ αποτελεσματικά άμα τη γενέσει τους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής είναι άμεσα εξαρτώμενη από τις νέες μονάδες και τις προσλήψεις που θα πρέπει να γίνουν, καθώς και το ότι οι εξελίξεις αυτές θα σημάνουν και περιβαλλοντικές αλλαγές στον τόπο.
Την Τετάρτη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα ότι:
→ δε θα επιτρέψουμε να απαξιωθούν - από κανέναν - οι μακροχρόνιοι αγώνες μας, αλλάζοντας την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα για την περιοχή μας
→ δε θα κάνουμε πίσω σε καμία από τις διεκδικήσεις μας που δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα όσα δικαιούται η περιοχή.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί στις δράσεις που ξεκινάμε, έρχεται να προστεθεί στο σώμα μας ένα ακόμα δυνατό χαρτί που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το χαρτί δεν είναι άλλο από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού, τους αυριανούς στυλοβάτες της Επιχείρησης και ολάκερης της κοινωνίας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου